Reno 11 Flash icin

tusanoncul

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamunaleykum abilerim kardeslerim
Araba alioyorum ama cakmakligina uyumlu usbli sarj kablosu bulunurmu uyarmi hepsine

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hepsi birbirine uyar abi , çeşit çeşit satılıyor..

Bi bakmak lazim

Selamunaleykum abilerim kardeslerim
Araba alioyorum ama cakmakligina uyumlu usbli sarj kablosu bulunurmu uyarmi hepsine

Uğur kardeşimin dediği gibi çakmaklık sağlamsa hepsi uyar çalışır. Ancak benim yaptığım gibi fiyatının ucuzluğuna aldanıp almayın. Sonra 2 günde uçlar elinizde kalır:mad:. Kaliteli bir şey olsun.

Tesekkurler

Biseydaha sorucam uzun yol yaptigimizda molalarda kontagi birden stop etsek sorun olurmu dogrusu nedir rolantide bi muddet beklesinmi

Uzun yola cikmadan once hangi kontrolleri yapiosunuz yahi suyu

Biseydaha sorucam uzun yol yaptigimizda molalarda kontagi birden stop etsek sorun olurmu dogrusu nedir rolantide bi muddet beklesinmi

Nedenini bilmem ama uzun yolda molada motoru stop etmeden önce eskiden gelen alışkanlık (duyum) gereği 10-15 saniye rölantide çalıştırırım.

Uzun yol hazırlığı mevsime ve aracın özelliklerine göre farklılık gösterebilir. Genel olarak bakılması gerekenler için aşağıda verdiğim linkdeki videoları izleyin, güzelce anlatıyor uzmanlar.

[video]http://www.uzmantv.com/konu/uzun-yola-cikmadan-once[/video]

Tsk

araç dizelse bunu mutlaka yapmalısınız. eğer benzinli ve gazlı ise sorun yok anında stop edebilirsiniz.

Geri