Reno 5 yatak sardı

anjelotkral

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
hayırlı geceler arkadaslar arac yag eksıltmıs azda yakıyordu sonra motor kıtledı kaldı buyuk ıhtımal yatak sardı ustaya bıraktım pazartesı bellı olacak tam detaylı ısler tahmını ne kadar cıkar sızce

Öncelikle geçmiş olsun bu konuda r5 motoru uykun satan bir arkadaşımız vardı ondan bir fiyat edininin eğer tamir ücretine yakın yada daha altındaysa belki temin edip maduriyetinizi giderirsiniz.

Öncelikle geçmiş olsun bu konuda r5 motoru uykun satan bir arkadaşımız vardı ondan bir fiyat edininin eğer tamir ücretine yakın yada daha altındaysa belki temin edip maduriyetinizi giderirsiniz.

ustaya bıraktım 500 lırayı gecmez dedı adam akıllı yaparız dedı

Triger kopmuş olmasin ?

R5 motorunda triger bulunmaz,pistonların durumuna göre masrafın 1500 liraya kadar çıkabilir,ustan 500 demişse ucuz söylemiş,geçmiş olsun...

R5 motorunda triger bulunmaz,pistonların durumuna göre masrafın 1500 liraya kadar çıkabilir,ustan 500 demişse ucuz söylemiş,geçmiş olsun...

bugun aracın basındaydım arızanın yag pompasından olustugunu tespıt ettık motorun ıcınde yag bulunuyormus soktugunde rektefecıye gıttı beklıyoruz sımdı gelmesını yataklarda da herhangı bır tırtıklanma vs yok pıstonlarda da sıkıntı yok

bugun aracın basındaydım arızanın yag pompasından olustugunu tespıt ettık motorun ıcınde yag bulunuyormus soktugunde rektefecıye gıttı beklıyoruz sımdı gelmesını yataklarda da herhangı bır tırtıklanma vs yok pıstonlarda da sıkıntı yok

Geçmiş olsun. Umarım ustanızın dediği kadar da masraf çıkmaz.

inşallah temennım o yonde

bu gün rektefeden geldi motor ne yazık kı kurtaramadık pıston sekman kol yatak komple takım degısıyor sıparıs verdık malıyet artıyor gıttıkce

Geri