Reno clio 4 el fireni

gokhanclio4

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aramizda clio 4 le el fireni çeken yanlayan varmi yorum alabilirmiyim
sizce nasil

Arkadaşlar aramizda clio 4 le el fireni çeken yanlayan varmi yorum alabilirmiyim
sizce nasil
yanlama kardeşim bence düz git boş ver o işleri. düz gitmek her zaman daha güvenli. sakata gelme başkalarına da sebep olma, aracına da kıyma, keyfini cıkar düz giderek

Önden çekişli arabada yanlanmaz. Gerek yok o işlere. Yaş kaç ?

Yanlama düz git !!! Yanlamak istiyor isen kartinge bin eminol daha fazla zevk alırsın İstanbul da isen bi yer tarif edeyim

34VR1415

Önden çekişli araba olmasi yanlamayi cok zorlastirir ama yapan arkadaslar gordum zor is bir de arka frenlerinizin disk olmasi lazim saglikli olmasi acisindan.. kampanayi aninda yersiniz ve kampana tip frenler kademeli bir baski uyguladigindan, sizin araciniz diske göre arka tekerlegi kitlemek yerine yavaslatma egiliminde olacaktir.. ayrica herseyi gectim lastiginize de yazik.. tavsiyem bir süre "ken block" izlemeyin..zamanla geçer..

Bu araçlarla yanlamak çok riskli, bunun yerine bir şahin al onunla yanla...

El fireni degil o el freni.lutfen isleyeceginiz trafik sucunu islemekten vazgecin hem kendi hemde trafikteki diger insan ve ailelerin can guvenligi icin.sonucta need for speed undergrounda benzemez reel akiş.Allah korusun keske ölseydim diyebileceginiz kadar kötu durumlara dusebilirsiniz.

Yaş 19 clio dan önce fiesta vardi gayet iyidi ama bu araç hiç zevk vermiyo brakiyorum artik elfirenini yanlamicak :)

haklısınız abilerim aracada zarar etrafada zarar bundan sonra düz gidelim teşekkürler bilgi için

Yanlama düz git !!! Yanlamak istiyor isen kartinge bin eminol daha fazla zevk alırsın İstanbul da isen bi yer tarif edeyim

34VR1415

istanbuldayım saten kozyatagı carfuur da var bi gokart başka nerde var güzel biliyomusun

Geri