22 Ara 2012 #42 URAGAN Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ara 2010 Mesajlar 1,105 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 41 beklenmedik bi nöbet çıktı ben malesef katılamıyorum kusura baklmayın arkadaşlar
22 Ara 2012 Konuyu Başlatan #43 EVREN TOPCU Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Ara 2010 Mesajlar 301 Tepkime puanı 72 Puanları 0 onur2ran' Alıntı: Bu iş yalan olacak gibi XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... yok abi yalan degil orda olca ben URAGAN' Alıntı: beklenmedik bi nöbet çıktı ben malesef katılamıyorum kusura baklmayın arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... işi olan gelmesin arkadaşım )
onur2ran' Alıntı: Bu iş yalan olacak gibi XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... yok abi yalan degil orda olca ben URAGAN' Alıntı: beklenmedik bi nöbet çıktı ben malesef katılamıyorum kusura baklmayın arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... işi olan gelmesin arkadaşım )
22 Ara 2012 #44 memo_16 Bilgi Girilmemiş siz gidin taaa çukurambara yapın :S bahçeli olsaydı kadiride alır gelirdim ben ama ta orayı bilmiyom :S
siz gidin taaa çukurambara yapın :S bahçeli olsaydı kadiride alır gelirdim ben ama ta orayı bilmiyom :S
22 Ara 2012 Konuyu Başlatan #45 EVREN TOPCU Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Ara 2010 Mesajlar 301 Tepkime puanı 72 Puanları 0 memo_16' Alıntı: siz gidin taaa çukurambara yapın :S bahçeli olsaydı kadiride alır gelirdim ben ama ta orayı bilmiyom :S Genişletmek için tıkla ... mehmet yakın 100.yıl liva nın altında hemen kardeşi sizin ordan taksiye binsen 15 tl tutar en fazla otobuse atla gel
memo_16' Alıntı: siz gidin taaa çukurambara yapın :S bahçeli olsaydı kadiride alır gelirdim ben ama ta orayı bilmiyom :S Genişletmek için tıkla ... mehmet yakın 100.yıl liva nın altında hemen kardeşi sizin ordan taksiye binsen 15 tl tutar en fazla otobuse atla gel
22 Ara 2012 #46 memo_16 Bilgi Girilmemiş EVREN TOPCU' Alıntı: mehmet yakın 100.yıl liva nın altında hemen kardeşi sizin ordan taksiye binsen 15 tl tutar en fazla otobuse atla gel Genişletmek için tıkla ... yok abi şaka diyom salı günü sınav var 2 tane onlara çalışayım biraz (istemiyom çalışmak ama mecbur) müsait olunca gelirim yine
EVREN TOPCU' Alıntı: mehmet yakın 100.yıl liva nın altında hemen kardeşi sizin ordan taksiye binsen 15 tl tutar en fazla otobuse atla gel Genişletmek için tıkla ... yok abi şaka diyom salı günü sınav var 2 tane onlara çalışayım biraz (istemiyom çalışmak ama mecbur) müsait olunca gelirim yine
24 Ara 2012 #47 AnilAE Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Kas 2012 Mesajlar 160 Tepkime puanı 6 Puanları 0 Geç görmüşüm konuyu yeni üyeyim fakat katılabilirdim başka sefere artık iyi forumlar