RFC'nin İNANLAR bayrağını monte etme çabası :) [1080p]

UĞUR BAŞAR

Uğur Başar
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Etraftaki müdürler ve bayrağı monte etmeye çalışan isçiler :aytuğ
Çok komiktiniz bende videoya aldım sizi qw

Yusuf ne adamsın yahu,organize işlerimizi açığa çıkartmışsın... :)

• Beğen
Tepkiler: UĞUR BAŞAR
Murat abi ,Usta'ya iyi talimat veriyor :)

Yusuf elinde tel olunca bundan sonra olay mahallinden uzaklaşıcam smile.webp) tehlikeli adamsın vesselam. Dikkat eden etmiştir bir ben bir usta bir de işgüzar yusuf çalışıyormuş smile.webp hehe hehe

Ekli dosyalar

• smile.webp
    smile.webp
    384 bayt · Görüntüleme: 0
Yusuf elinde tel olunca bundan sonra olay mahallinden uzaklaşıcam smile.webp) tehlikeli adamsın vesselam. Dikkat eden etmiştir bir ben bir usta bir de işgüzar yusuf çalışıyormuş smile.webp hehe hehe

İşgüzar mı?? Cık cık cık :hıh
keyifli anları yakalamak benim işim biliyorsun :)

Ekli dosyalar

• smile.webp
    smile.webp
Seni seviyoruz dostum bunu bil smile.webp sen en tatlı işgüzarlardansın ama kulağıma su kaçtı bir sonraki buluşmadan çekerken çekilebilirsin dikkat et biggrin.webp ( resim yani resim yusuf elli kere sordun düzeltim hehe artık ne anladıysan bu kelimeden bir de arkadaşlara ve bana anlatırsan sevinirim hehe hehe hehe hehe )

Ekli dosyalar

• smile.webp
    smile.webp
Son düzenleme:
Murat abi ,Usta'ya iyi talimat veriyor :)

Ufuk kavga da denmez bu [MENTION=6634]usta[/MENTION] ya yahu nasıl laf öyle :) biz abi kardeş olarak aramızdaki takım çalışması sen türbede gör bana ne kadar komut veriyor :)

Ufuk kavga da denmez bu @usta ya yahu nasıl laf öyle smile.webp biz abi kardeş olarak aramızdaki takım çalışması bu sadece . Sen türbede gör bana ne kadar komut veriyor smile.webp

Ekli dosyalar

• smile.webp
    smile.webp
Seni seviyoruz dostum bunu bil smile.webp sen en tatlı işgüzarlardansın ama kulağıma su kaçtı bir sonraki buluşmadan çekerken çekilebilirsin dikkat et biggrin.webp ( resim yani resim yusuf elli kere sordun düzeltim hehe artık ne anladıysan bu kelimeden bir de arkadaşlara ve bana anlatırsan sevinirim hehe hehe hehe hehe )

La havle, bir şey anlamadım ki? anlamadigim icin sordum ne dedin diye Black-Khan ;) lütfen başka bir şeye çekmeyelim, imdat frenlerini çekelim modaymış :aytuğ

Ekli dosyalar

• smile.webp
    smile.webp
Geri