Ruhsat plaka sigorta vs daha başka işlemler hakkında

Yenirenocu

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merabalar herkese, sormak istediğim sıfır araç alınınca ruhsat sigorta ve plaka masrafları ne kadarı buluyor? yakkın zamanda 0 araç alan varsa ya da bunun hakkında güncel bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba?

Plaka masrafı satıcıya aittir.Trafik sigortası bağlı olduğun ile ve senin yaşına göre değişkenlik gösterir...

Çok teşekkürler yani diyorsunuz ki sadece ben sigortasını ödeyeceğim ? MTV falan onlar da hep bayii'ye mi ait?

Anlaşmana bağlı,sigortayıda onlara yükleyebilirsin...

Selamlar, ben daha bu ay başında araç aldım. Anahtar teslim fiyat anlaşırsan eğer, ruhsat, bandrol, sigorta ne var ne yoksa renault bayisi karşılar. Sen sadece paranı öder, arabanın anahtarını alıp biner gidersin. :eyv

Selamlar, ben daha bu ay başında araç aldım. Anahtar teslim fiyat anlaşırsan eğer, ruhsat, bandrol, sigorta ne var ne yoksa renault bayisi karşılar. Sen sadece paranı öder, arabanın anahtarını alıp biner gidersin. :eyv
Ruhsat,
bandrol,
plaka,
kaç para tutuyor?

Ben hepsi dahil olarak anlaştığım için araç fiyatı haricinde diğerlerinin fiyatlarını ayrı ayrı bilmiyorum. Tanıdık bir trafik takipçi varsa sormak lazım.

Teşekkürler, peki bu anahtar teslim fiyat üzerinden anlaşırsak bir indirim alma olasılığımız yine oluyor mu? :) açıkcası ben biraz da pazarlıkla fiyat indirmeyi düşünüyorum.

Teşekkürler, peki bu anahtar teslim fiyat üzerinden anlaşırsak bir indirim alma olasılığımız yine oluyor mu? :) açıkcası ben biraz da pazarlıkla fiyat indirmeyi düşünüyorum.
İnternette yazan fiyattan 2 lira civarı falan düşerler zaten indirebildiğiniz kadar indirin sonra da elinizi uzatın anahtar teslim ....... fiyata anlaştık teşekkür ederim diyin :D

İnternette yazan fiyattan 2 lira civarı falan düşerler zaten indirebildiğiniz kadar indirin sonra da elinizi uzatın anahtar teslim ....... fiyata anlaştık teşekkür ederim diyin :D
umarım 2 liradan kastınız 2000dir :D

Geri