Rüzgar Sesine Yeni Çözüm

ozgurkuvars

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar rüzgar sesi malum kronik sorun araçlarımızda, benimde 2014 model aracımda mevcuttu. Birçok şey denedim ama gideremedim, silikon çekmek vs.
Kelebek camının fitiline elimi bastırınca gidiyor ama çekince yeniden başlıyordu, 100km hızı geçince hafiften ıslık seside başlıyordu. Youtube'de öyle gezinirken bu video çıktı karşıma ve bende denedim baya etkili oldu.Denemek isteyen arkadaşlarda izlesinler umarım faydasını görürsünüz.

Bende aynısını 2 yıl önce yaptım üstüne içinide siyah tampon yapıştırılan şeyle doldurmuştum. Bu sene yazın bantları yenilicem sıcaktan gevşedi. Ben çok memnunun rüzgar sesi sıfıra indi.

Yalnız ben bide ekstra üstten bantlamıştım. İçeriden bant gözüküyor ama siyah olduğu için kötü durmuyor

Bant zamanla ölür işlevini yitirir. Dyson siyah mastik en iyisi. 1 yıldır taş gibi.

Bu videoda amaç dıştaki fitilin arasına sokuyor ve birnevi fitili kalınlaştırıyor benim anladığım. Ben denedim ve memnun kaldım sonuçtan

elektirk bandı değil mi bu ya ?

Evet elektrik bandı katlayarak kalınlaştırıp fitilin arasına yerleştiriyor.

Elektrik bandıyla denedim , yol sesi hissedilir derecede azaldı , tesekkurler

Rica ederim, işe yaramasına sevindim.

denemekte fayda var.ben siyah silikon sıktım.oda baya kesti ama özellikle rüzgarlı havalarda bir uğultu geliyor.kapı tarafından onu bulamıyorum

Geri