Sağ Arka Sis Farı Çakar Led Yapımı Far79

UssLanmazzII

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Öncelikler Herkeze Çok Teşekkür Ederim Arka Sis Farını Sökmek İçin Çok Uğraştım Amacıma Ulaştım.Ufak Çaplı Elimizden Geldigi Kadar Bir Elektronikçi Arkadaş İle Yaptık Çakar Devresini Hazırladı Banada Montaj Yapması Kaldı Elımden Geldıgı Kadar Fotograf Çektim Sis Farının İçine ilk denememizde ortalama 70 tane led sıgdırdık herşey bitti ancak sis farına yerleştirirken kısa devre oldu yandı sonradan led sayısını 45 adete düşürdük zaten çakar devresini daha önce kendısı hazırlamıstı arkadaşım devreden parelel baglantı çekip sis farına aktardık. montajı anlatayım ilk önce stop farını söktüm sonra stop farının altındaki plastigi sonra davlumbazın vidalarini davlumbazın altta bir tane daha vidası bulunuyor tamponun bagaj kısmındakı 1 tane vidasını söktüm sonra tamponun alt vidasını söktüm tamponun sag tarafı sis farını sökmek ıcın yer açıldı.gelelim devrenin elektrik tesisatına sigorta kutusundan boş sigorta yerınden birine 10 amper sigorta ile bagladım sigorta kutusunun yanınada ufak bir düğme koydum arka tarafa +12v kablosu çektim krikonun oraya devreyi yerleştirdim şaseyide stop farının şasesınden aldım.herşey şuan yolunda amatör bir çakar devrem oldu

Son düzenleme:
Buda Çakarın Videosu

5-6 tane Daha Resmim Var ama Yükleyemedim Arkadaşlar .s Yarın Onlarıda Yükleyecegim İnşallah

​Güle güle kullanın.:eyv

Emeğine sağlık güle güle kullan, videoda sorun var galiba açılmıyor..

Edit:Video açılmış, emeğine sağlık tekrardan..:eyv

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Elinize sağlık..:eyv

emeğ,ne saglık kardeşim ugrasman bile guzel olmaya yeter.. sisli havalarda cok dikkat cekecektir.

Son günlerde baya moda oldu bu :) Emeğine sağlık...

Güzel olmuş,güle güle kullan :eyv

F1 Çakar Çok Güzel Olmuş, Elinize Sağlık :eyv

çok güzel olmuş emeğinize sağlık.

Geri