Arkadaşlar 29 nisan günü iş çıkışı gizli birşekilde sakarya üniversitesine gidip gelmek ve güzel bir gün geçirmek adı altında Havalimanından olan arkadaşım umut ile yola çıkma kararı aldık. Arkadaşımın aklında bunlar vardı ancak ben bu konuyu bir test te çevirmeyi kafama koymuştum. Öncelikle eve gelinip saat 21:10 da evden ayrılıp Ataköy e geçip arkadaşımı aldıktan sonra Topkapı Shell den (herzamanki gibi fullsave) yakıtımı aldım ve km lerimi sıfırlayıp yola bismillahirahmanirrahim diyerek çıktım saat sanırım tam olarak 21:30 gibi diyelim yol ve şartlar güzeldi trafik normal ve akıcıydı. Esktralar lastiklerimin yeni olmaması araçta 2 kişi artı yarım depo yakıt ile 3 kişilik bir ağırlığı eksi olarak başladım yoluma
öncelikle çıkmadan önceki değerlerim..
değerleri sıfırlayıp kendim ile olan yarışım başladı. Belirtmeden edemeyeceğim arkadaşımın bana hazırladığı Cd ler motivasyon açısından çok iyi geldi.
Sakarya ya vardığımda değer göz kamaştırıyordu ama bu değerin fotografı yok çünkü sabah çekerim diyip unutmam nedeni ile çok önemli bir oran kaçmış oldu.
ilk vardığım dakikalar :
Manzara resimleri için kusura bakmayın Can çekebilir
Sakarya üniversitesi kampüsünden tüm sakarya ayaklar altına serilmiş gibidir...
Sapancaya geçmemek akılsızlık olurdu
Herkes diyecek artık değerler nerede onlarda işte burada tam döndüğümde üstelik bekleyenim olduğunuda bilmiyordum
bunlarda bonus benim fan kardeşim vahap
ZEN KANGOO ile vahap kardeşime teşekkür ederim...
Merak edenler için dipnot: Fotosu çekilmeyen değer sizce kaç ? VAHAP sus!!
öncelikle çıkmadan önceki değerlerim..

değerleri sıfırlayıp kendim ile olan yarışım başladı. Belirtmeden edemeyeceğim arkadaşımın bana hazırladığı Cd ler motivasyon açısından çok iyi geldi.
Sakarya ya vardığımda değer göz kamaştırıyordu ama bu değerin fotografı yok çünkü sabah çekerim diyip unutmam nedeni ile çok önemli bir oran kaçmış oldu.
ilk vardığım dakikalar :

Manzara resimleri için kusura bakmayın Can çekebilir

Sapancaya geçmemek akılsızlık olurdu

Herkes diyecek artık değerler nerede onlarda işte burada tam döndüğümde üstelik bekleyenim olduğunuda bilmiyordum

bunlarda bonus benim fan kardeşim vahap

ZEN KANGOO ile vahap kardeşime teşekkür ederim...
Merak edenler için dipnot: Fotosu çekilmeyen değer sizce kaç ? VAHAP sus!!