Samsun Buluşma Günü

Kâân YLmz

Kaan YILMAZ-SAMSUN
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Dostlarım..

Samsun İl Temsilcisi Olduktan Sonra Boş Durmamaya Çalışıyorum.. Öncelikle Elinde STİCKER olan dostlarım acilen bana kargolarsa çok sevinirim.. Samsunda Renault Olan ve Modifiye tutkunu bir çok arkadaş var bende yolda durdurup sticker takacağım ve davet edeceğim.. Topluluğumuza Samsunda'ki dostlarım burdaysa ses versin güzel bir buluşma düzenleyelim..

Saygılarımla..

Güzel düşünce teşekkürler

Başarılar diliyorum iyi fikir,sticker gönderilir mutlaka ama sizde bastırabilirsiniz arzu ederseniz 3-4 arkadaş birleşseniz maliyette çok fazla tutmuyor aslında,en kısa sürede bol fotolu bir Samsun buluşması konusunda görüşmek üzere:eyv

Samsunda olacağım bir haftaya gelirse inş bende orada olacağım.

Samsunda olacağım bir haftaya gelirse inş bende orada olacağım.

Doruk abi daha önceki buluşmalara katılan arkadaşlarla beni tanıştırırsanız sevinirim samsunda göremiyorum fazla samsunda olan arkadaşları.

ben 10 gün oradaydım konuyu erken açsaydın gorusebilirdik ama tekrardan istanbula geldim başka günlerde görüşmek üzere.

ben 10 gün oradaydım konuyu erken açsaydın gorusebilirdik ama tekrardan istanbula geldim başka günlerde görüşmek üzere.

Sağlık olsun geldiğinizde kesinlikle bekliyorum.. misafiirim olun.

Doruk abi daha önceki buluşmalara katılan arkadaşlarla beni tanıştırırsanız sevinirim samsunda göremiyorum fazla samsunda olan arkadaşları.
sinop ordu fatsa hatta giresundan bile gelen olmuştu Samsun daki büyük buluşmaya... buluşmayı yazın yada uzun tatil zamanlarında yaparsak katılım çok olur.. elimden geldiğince tanıştırırım herkesle seni..

samsunda ne zaman bi organizasyon olursa bana da haber verin arkadaşlar. amasyada oturuyorum ama bir ayağım hep samsunda :D

Samsun olursa katılırız.

Geri