Samsun'dan Merhaba;

Kâân YLmz

Kaan YILMAZ-SAMSUN
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar;

Aranıza Megane2 Aracımı Aldıktan Sonra Katılmış Bulunmaktayım.. Sizi Google'de buldum ve üye oldum.. Aracımı Alalı henüz 1 hafta olucak.. Yaşım Genç İlk Arabam 2006 Model 1.5 DCI FULL+ FULL Bordo ( Ateş ) Rengi Megane2'dir.. Aracı Alır Almaz 3 Gün Sanayide Yattım :) Digiturk'te Takım Liderliği Yapmaktayım.. Ofis Ortamında Çalışıyorum Sürekli Online'yim.. Aracıma Akşam Ve Hafta Sonları Binebiliyorum.. Aranıza Katılmak Çok Güzel Şimdiden Söyliyeyim.. Samsun Temsilciliğine Adayım. Ve Görevi Başarı İle Yerine Getireceğimide Eminim.. Aranıza Kabul Ederseniz Sevinirim..

Tüm Dostlarıma Kazasız , Belasız , Keyifli Bir Yaşam Sürmeniz Dileğiyle..

Samsun'dan AAC13 :) ( Bu Arada Samsun'un İlk 3 Harfli Uygulamaya Geçtiği Plakalardanım ) :) :)

Saygılar Sevgiler..

hoşgeldiniz. keyifli forumlar dilerim.

Hoşgeldin Kaan, Aracın hayırlı olsun. Rabbim Kazasız Cezasız binmeyi nasip etsin.
Plakan da iyiymiş, 3 harfli görmemiştim samsunda :eyv

Hoşgeldin Kaan, Aracın hayırlı olsun. Rabbim Kazasız Cezasız binmeyi nasip etsin.
Plakan da iyiymiş, 3 harfli görmemiştim samsunda :eyv

Teşekkür ediyorum.. Evet 3 Harf Samsunda yeni aktif hale geldi.. Ve Bende İlklerindenim yolda durduranlar dahi varr :)

Hoşgeldin Kaan Kardeşim , Keyifli Vakit Geçirmen Dileğiyle :) Yeni Araçinda Hayirli Uğurlu Olsun , ALLAH Kaza Bela Vermesin.. :eyv

Ailemize hoşgeldin kardeş ve hemşerim keyifli forumlar...

Ailemize hoş geldin Kaan,Samsun İl Temsilcimiz var doruk230 ...:eyv

Aramıza Hoşgeldiniz . Bende Samsun Havza'da yaşıyorum . Megane II miz var bir de Benim Renault 11 Rainbowumuz var .

Plaka olayına sevindim . Bende BAM plaka alırım ilerde :)

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim... samsun il temsilcimiz varsa ve samsunda böyle güzel kardeşlerimiz varsa en kısa zamanda bir buluşma düzenleyelim derim izninizle.

kazasız belasız kullanın inşallah ilk arabanızı mekan istanbul ama dedeler samsun dan gelmişler hemşeriyiz :eyv

Geri