Scenic 1 Dynamique Dijital Yağ Göstergesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ArdAydn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ArdAydn

Arda AYDIN,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Kontağı açtığımda dijital gösterge yağ kutucuklarını gösterirdi az önce eve gelirken fark ettim göstermiyor direk kilometreyi gösteriyor. Diğer anlık yakıt, gidilicek mesafe vs hepsi sorunsuz çalışıyor bi tek kontağı açtığımda önceden gösterdiği yağ kutucuklarını şimdi göstermiyor. Sıkıntı nedir acaba yağ müşüründen şüpheleniyorum

Müşürde arıza olsa yağ eksik olarak görünür,tamamen kaybolması ilginç kardeşim,sabah tekrar dene bakalım büyük ihtimalle düzelecektir...

Bizim scenic de önce boş ekran görünüyor yolbilgisayarı düğmesine basınca yağ gösterge kutucukları görünüyor.

arabayi calistirdiginiz anda yol bilgisayari ileri - geri tuslarindan birine basarsaniz aracin yag seviyesini gosteriyor bir muhted sonra km ye geciyor... yani cliolarda boyle yag kutucuklarini gostermesi...

kontak açıldıktan kısa bir süre gösterir daha sonra kaybolur.tekrardan göstermesi için kontağı kapıtıp,bir süre bekledikten sonra tekrar açın..

Az önce denedim sıkıntı geçmedi hala aynı sorun nedir çok merak ediyorum ilginç bi durum

kontağı kapat biraz bekle ,gösterge ıortasındaki sıfırlama düğmesine bas ,oİL ok mesajından sonra ,tekrar aynı düğmeye bas çıkması lazım..

kontağı kapat biraz bekle ,gösterge ıortasındaki sıfırlama düğmesine bas ,oİL ok mesajından sonra ,tekrar aynı düğmeye bas çıkması lazım..
Yok abi malesef sıkıntı devam ediyo

Geri