Scenic 2 Cruise Control Montajı

cagatay52

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Sayın Scenic sever dostalarım daha önce Kangoo 2 ye yapmış olduğum Cruise Control (http://www.renaultfanclub.com/kango.../77610-trde-ilki-basardik-cruise-control.html)Montajından sonra Scenic 2 model araçlara cruise control montajının nasıl yapıldığını anlatacağım.

İlk önce Aşağıdaki resimde beyaz soketin olup olmadğına bakıyoruz. Eger var ise cruise control tesisatı vardır. Aracı bilgisayara bağlatarak sistemi açtırıyoruz ki calışsın.
Gösterge tablosunda cruise contolun simgelerinin olup olmadığına bakılmalı Güle güle Kullanın.

image004.webp

Orjinal olarak alınacak düğme sokete ve o kısımda takılarak montajı yapılır.

30e2f986f71cd964b5f8557ea99555f3.webp

image009.webp
Aşağıdaki orjinal tuşlar alınarak yukarıdaki işaretli olan kablolara aşağıdaki tuşların uçları bağlanır ve sistem tamamlanmış olur.
710bb07bcb7b9c95e79fd53c2817827e.webp

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, yine büyük bir özveri ve çalışma sonrası başarı elde edilmiş.:eyv

Emeğine sağlık kardeşim, Bursa MAİS de düğme kalmamış, bu konuda kendi düğmeni kendin yap şeklinde anlatım var ve bu çok işe yarayacak...

Emeğine sağlık kardeşim, Bursa MAİS de düğme kalmamış, bu konuda kendi düğmeni kendin yap şeklinde anlatım var ve bu çok işe yarayacak...

Kangoodan sonra Scenic kullanıcılarına armağan olsun...

benim düğmeler o yüzden mi gecikiyor abi? :)

Ellerine sağlık Çağatay kardeşim sen bu işin pirisin. Senin sayende kangoom da cruise control var artık. Süpersin emeğine ellerine sağlık. Allah a emanet ol

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim Aracım Scanic ii Privage 2007. Bu araca cruise control u Ankara'da kimde taktırabilirim.
Teşekkürler.

Sizinle nasıl irtibata geçebilirim. İşyeriniz varsa adresini ve tel verebilirseniz görüşebilirim.
Teşekkürler

Geri