Scenic 2 tavsiye

fatihmehmet

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum.Birçok konu başlığı inceledim ama aradığımı tam bulamadım.10 Sene megane 2 privilage kullandım.Şimdi scenic almayı düşünüyorum.2005 model lpgli otomatik 180 binde.Kullanan arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak isterim.Artıları eksileri nelerdir.En önemlisi şanzumanı nasıldır?

gakkoş kaçırma temizse al 13 yıldır çok şükür biniyoruz çok hoş arabalar.

Selamün aleyküm arkadaşlar bende 2005 1.6 16v priv aldım yanlız aldığım kişi derki lpg tankı yeni değişmiş sen buna role mi kesicimi ne tam bilmiyorum ama bu tarz bi şey taktir benzin pompası ve şamandıra arıza yapar dedi sizce gerekli mi bu

Selamün aleyküm arkadaşlar bende 2005 1.6 16v priv aldım yanlız aldığım kişi derki lpg tankı yeni değişmiş sen buna role mi kesicimi ne tam bilmiyorum ama bu tarz bi şey taktir benzin pompası ve şamandıra arıza yapar dedi sizce gerekli mi bu
Aleyküm selam benzin deposunda yakıt çeyrek depo altında olmasın bişey olmaz

Iyi akşamlar ben megan2 düz vites kullanicisiyim scenic2 ile değiştirmeyi düşünüyorum . Otomatik vites mi düz vitesmi tavsiye edersiniz

Merhaba, ben de 2003 model otomatik vites bir scenic almayı düşünüyorum. Siz araçtan memnun musunuz? Bu süre zarfında bir arıza çıkarttı mı acaba

Geri