Seferberlik kagidi

mhurat

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar suan evde değilim ama evden aradılar milli Savunma bakanlığından seferberlik kağıdı gelmiş neydir ne değildir nasıldır bu askerliği yapalı 3sene oldu daha önce yapan birisine gelen varmı bilen

işlemlerini ,e devlet şifren var ise oradan yapılırsınız

Teskere alırken sana bunu söylemeleri lazımdı, Savaş durumunda askere çağrılma dereceni, üst derecede olanlara tebliğat edilir, adres kontrolü gibi bir durum eskiden yoklamaya çağırırlardı askerlik şubesine,

Zamanında bana da gelmişti,2-3 sene sefer emrim durdu sonra iptal edildi,her erkeğin başına gelir böyle şeyler...:eyv

Arkadaşlar suan evde değilim ama evden aradılar milli Savunma bakanlığından seferberlik kağıdı gelmiş neydir ne değildir nasıldır bu askerliği yapalı 3sene oldu daha önce yapan birisine gelen varmı bilen
banada geldi gecen hafta gittim sefer görev emri acil durumlar savas gibi durumlarda Askere gidecez Sorun yok :D

banada geldi gittim :D dedim gönderin görev yerime yok dediler :D ne olarak gidicez bilmiyorumki :D

Sağolun beyler dedim noluyo gidicimiyiz

teskerende sefer gorev emri vardır ibaresi varsa 40 yasına kadar tekrar seni askere geri cagırabilirler sonradan cıkmaz bole birsey
sana kagıt geldiyse anladıgım kadarı ile 15-30 gun arası askerlik yaparsın eger gitmessen agır yaptırımı vardır para cezası ve mahkeme basta olmak uzere
bizim universitede bir yardımcı docente cıkmıstı 20 gun, adam dersleri falan bırakıp 20 gun tekirdagda askerlik yaptı
bedelliydi kacanlardı suydu buydu derken asker kalmadı birliklerde bundan sonra bu olaya yuklenirler

bana da geldi 1 hafta önce gitmedim, gitmeyi de düşünmüyorum. askerden geldikten sonra bi sefer gittim yoklamaya, yeter.

bana da geldi 1 hafta önce gitmedim, gitmeyi de düşünmüyorum. askerden geldikten sonra bi sefer gittim yoklamaya, yeter.

Yav hocam bi skinti çıkmasın mahkeme Cart curt

Geri