selam

fatihakkus

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye. ben yeni kango aldım en fulünü siyah bu ayın 25 inde gelicek. şimdiki versiyonundan biraz farklılk var diyolar. bayidekilerde tam bilmiyor ve bu aracı hiç bir bayide bulamadım sipariş üzerine geliyomuş fransadan çok merak ediyorum 105 beygir privellege ful olan aracı. bu araçta siyah film cam ve jantında deişiklik var mı diye merak ediyorum. bir bayide siyah beyaz bi çıktı broşür vardı onda gördüm farlarınının içinde siyahlık var bide iç kokpitte krom kaplama falan var diyolar. bilgilendirirseniz sevinirim.

hoşgeldiniz keyifli forumlar:eyv msjınızı üye tanıtımlarına taşıdım..keyifli forumlar:eyv

Hoşgeldin Fatih, kangoocu arkadaşlar seni bilgilendirir...:eyv

bayilerde kangoo broşürü var fatih hem aldım diyorsun hem bilmiyorsun bana inandirici gelmedi bu mesaj kusura bakma

Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim.

hoşgeldiniz keyifli formlar

Hosgeldın aramıza :)

hoşgeldin , bayidekiler bilmedikleri birşeyi satıyorsa o bayiiden almasaydın keşke,ilerde bilmedikleri arabaya bakım yaparlar sonuç iyi olmaz.

Aramıza hoşgeldiniz
Keyifli forumlar dilerim

Hoşgeldin Fatih,ben olsam özelliklerini bilmeden,hele ki özellikleri bana anlatamayan bayiden araç almazdım...

Geri