Selamlar :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Apar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Apar

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhabalar S.a ,

Ankara'dan aranızda katılıyorum , 18 yaşında genç bir kullanıcıyım.Babam devlet kurumunda makam şöförlerine ileri sürüş eğitimi veriyordu o yüzden arabalarla içiçeyim uzun süredir.Babamı geçen sene kaybettik ondan kalan 2008 megane vardı sattık ve eylül ayının sonu gibi yeniden 2007 megane aldık ve onu kullanıyorum.Aynı zaman Ankarada ufuk ünv. işletme okuyorum.Arabalar konusunda teknik olarak fazla bilgili değilim , babamdan öğrendiğim sürüşler filan sadece , kendisini erken kaybettiğim için teknik ve donanım olarak pek hakim değilim.Yeniden selamlar ayrıca konumada davet ediyorum teşekkürler.

Konu :
http://www.renaultfanclub.com/showthread.php?t=77763&p=865463#post865463

Aleykümselam kardeşim hoş geldin. Başın sağ olsun öncelikle, mekanı cennet olsun inşallah. Aynı zamanda yeni aracında hayırlı olsun. Keyifli paylaşımlar dilerim.

Ailemize hoş geldin kardeşim keyifli ve aktif forumlar :eyv

Aleykum selam kardesim hayatin zorluklarini genc yasta gosguslemissin allah yardimcin olsun babana allahtan rahmet dilerim mekani cennet olsun ailemize hos geldin

Aleykümselam kardeşim hoş geldin. Başın sağ olsun öncelikle, mekanı cennet olsun inşallah. Aynı zamanda yeni aracında hayırlı olsun. Keyifli paylaşımlar dilerim.

Allah razı olsun , daha iyisi sizin olsun teşekkür ediyorum.
Ailemize hoş geldin kardeşim keyifli ve aktif forumlar :eyv

Hoşbulduk teşekkür ediyorum.

Aleykum selam kardesim hayatin zorluklarini genc yasta gosguslemissin allah yardimcin olsun babana allahtan rahmet dilerim mekani cennet olsun ailemize hos geldin

Allah razı olsun hayat bu işte kimse ne olacağını bilmiyor , hoşbulduk.

Hoşgeldiniz.:eyv

Aramıza hoşgeldin kardeşim

Bir Ankaralı olarak hosgeldin yakında bir buluşma planlıyoruz senide aramızda görmek isteriz

Ailemize hoş geldin kardeşim, iyi forumlar...:eyv

Aramiza Hoşgeldiniz , Keyifli Vakit Geçirmeniz Dileğiyle :eyv :eyv

Geri