Sevmeyenide var......

Kerem Mert

Kerem Mert BERBER,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
c14sm.jpg

Sevmeyenide var....

Kendisi bilir,herkes memnun bir o mu sevememiş...:D

c14sm.jpg

Sevmeyenide var....

Keremcan, yapma böle şeyler....cenker adam 3 krş verip lüx araç kayfi alacam sanmıştır kurnaz, yada aksılık olmuş servıste çözüm üretmemiştir, kullanım hataları olabılır, sonra mal kötü dıyen tıplerdendir... aklı başında herkes malından memnunken birkaç şanssız veya arızalı çıkması, malı bozmaz, rahat ol.... :cool::eyv jip-taksi-hb karışımı opsıyonel araç, daha nolacaktı... ;)

Son düzenleme:
Keremcan, yapma böle şeyler....cenker adam 3 krş verip lüx araç kayfi alacam sanmıştır kurnaz, yada aksılık olmuş servıste çözüm üretmemiştir, kullanım hataları olabılır, sonra mal kötü dıyen tıplerdendir... aklı başında herkes malından memnunken birkaç şanssız veya arızalı çıkması, malı bozmaz, rahat ol.... :cool::eyv
Evet aynen öyle abi...:eyv

Madem memnun değil yaksın o kızılayın orta göbeğinde

Keremcan, yapma böle şeyler....cenker adam 3 krş verip lüx araç kayfi alacam sanmıştır kurnaz, yada aksılık olmuş servıste çözüm üretmemiştir, kullanım hataları olabılır, sonra mal kötü dıyen tıplerdendir... aklı başında herkes malından memnunken birkaç şanssız veya arızalı çıkması, malı bozmaz, rahat ol.... :cool::eyv

Orası öyle tabi abi bir şeyi eksik kötü olmuştur hemen böyle yapmıştır,yani insanları kışkırtmanın anlamı nedir yani :D bu arada bu nacizane yorumun için çok teşekkürlerimi sunuyorum,herkese selamlar...:eyv

Tribe girmiş...

bana dacia aldırmayan detay tek hava yastığı olmasıydı. yoksa 2. el bakarken 22-22,500 onlara vereceğime dacia sıfırı alırım diyordum 25 e vardı sanırım o ara. yoksa donanımı daha fazlaydı renault'ya göre o fiyatlarda bile, alabilirdim 2 hava yastığı olsa.

bir an acaba aracına meraklı biri çalınmasın diye mi yazmış diye düşündüm ya da nazara fazla takıyorsa :)

3 kuruş verip 5 kuruşluk donanım isterse memnun kalmaz tabi

Geri