Seyir halindeyken aniden stop etme sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ibouzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ibouzun

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar megane 1 2001 rte model aracımla seyir halindeyken birden stop etti göstergeler gitti kısa farlar söndü sadece parklar çalışıyordu. kenara çektim arabayı kontağı kapattım açtım göstergede hiçbir tepki yok. 15 20 dakika sonra kontağı açtım düzeldi neden yapar bunu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
şarj dinamosundan olabılır hocam

Aynı sorun bende de var geçenlerde marş dinamosunu değiştirttim acaba ondan mı yapıyor yolda giderken bi anda kapanıyor bütün sistem sonra bir daha çalıştırıyorum çok sık değil arada bir yapıyor,

Ben krank mili sensöründen şüpheleniyorum. Elektrikçiye götürdüm sigorta dedi akünün ordaki sigortaları değiştirdi gene yaptı. Cumartesi günü servise götürcem. Bide rolantede çalışırken gaza basınca devir saati aşağıya inerken titreyerek iniyor.

valla benimki sık yapmaya başladı. bide gece yaptı yoldan çıkıyordum

krenk sensorunden olsa araba stop eder ama elektrık kesılmez hocam gostergelerı etkılemez senın sıkıntın tamamen elektrıksel oyuzden aklıma dınamo gelıyor

elektrik tam kesilmiyo iç ışıklar yanıyo parklar yanıyo sadece geçen akşam gece olduğu için kısa farların yanmadığınıda farkettim 4 lülerde yanıyo. Bakalım cumartesi servis ne diyecek

elektrik tam kesilmiyo iç ışıklar yanıyo parklar yanıyo sadece geçen akşam gece olduğu için kısa farların yanmadığınıda farkettim 4 lülerde yanıyo. Bakalım cumartesi servis ne diyecek
servıs sorunu cozer burdan bızıde bılgılendırrsen sevınırım sorunun ne oldugunu

tabiki arızanın ne olduğunu öğrendiğim gibi paylaşırım

inş. maliyet çıkarmadan hallolur reno

Geri