Sis farı

Dinarli03

Kayıtlı Üye
03-Afyonkarahisar
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım . Ben fazla arabadan anlamam 36 yaşında ilk defa araba sahibi oldum . Bi arkadaşımdan Megane 2 2004 1.6 dynamiqe araba aldım .(geçmişi Kazalı. ) sadece kapımda arabam olsun diye aldım . Şükürler olsun 1 yılda 3 defa sanayi gittim motor takozu, enjeksiyon değişimi ve jant değişimi için) onun haricinde memnunum 2.4 kuruş LPG yakıyor uzun yolda .sormak istediğim bir şey var . Sinyal kolunda sis farı aktif hale getirdiğimde gösterge panelinde sis farı açıldığını görüyorum ön sis arka sis . Ama sis farlarında Elektirik tesisatı yok . Buna ayrı sis farı için tesisat mı çekiliyor yoksa fabrika çıkışında bunlar vardı ama kazadan sonra sis farı için tesisatı takmamışlar mı onu merak ediyorum . İnternette sis farı tesisatı var Megane için . Onlardan alsam bağlayabilirmiyim yoksa elektirikçiye gidip sonradan tesisatmı eklettirmeliyim ( fabrika çıkışında sis farı varmı Yok’mü onu bilmiyorum ?

bu işe eliniz yatkın değilse dokunmayın. clip cihazından beyne müdahele edip sis farı açıp tesisatı yapıp direksiyon kolunu değiştirmeniz gerek elektrikçiler uğraşmaz bu işle modifiye takar en güzeli sis farlı bir megane alın.

bu işe eliniz yatkın değilse dokunmayın. clip cihazından beyne müdahele edip sis farı açıp tesisatı yapıp direksiyon kolunu değiştirmeniz gerek elektrikçiler uğraşmaz bu işle modifiye takar en güzeli sis farlı bir megane alın

bu işe eliniz yatkın değilse dokunmayın. clip cihazından beyne müdahele edip sis farı açıp tesisatı yapıp direksiyon kolunu değiştirmeniz gerek elektrikçiler uğraşmaz bu işle modifiye takar en güzeli sis farlı bir megane alın.
direksiyon kolunda sisfarı aktif edebiliyorum . Arkaya çevirince gösterge panelinde ışığı yanıyor . Öne çevirince gösterge panelinde ışığı yanıyor . Ekstra sonradan ekleme tesisat değil de orjşnalinde varmı yokmu onu merak ediyorum sadece . Teşekkür ederim

Hocam dynamiqe paketlerde ön arka sis farı standart donanım olarak geliyor yüksek ihtimalle kazadan sonra ya tesisatı kopmuştur yada bağlanmamıştır güvendiğiniz bir elektrikçiye giderseniz halleder

Geri