Soma'da Yaşanan Facia.. Dualarınızı Eksik Etmeyin :(

Baki Cali

,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
10377021_695381510507602_6329675512998872275_n.jpg

Manisa'nın Soma İlçesi'ndeki Soma Holding'e ait olan kömür madeninde trafo patlaması nedeniyle yangın çıktı.

Kazada ölen işçilerimize ALLAH (cc) tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum :( İnşallah daha fazla can kaybı yaşanmaz.. Orada mahsur kalan kardeşlerimizde inşallah sağ salim evlerinde,ailelerine kavuşurlar

Dualarınızı bu kardeşlerimiz için eksik etmeyelim :(

Kaynakça:
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/156089.aspx

151 oldu ölü sayısı :( sanırım çok daha artacak

Suan tv den haberleri izliyorum bakan yıldız 151 kisi hayatini kaybetti 76 isci 1i agir olmak uzere yaralandi ve daha da kayiplar var dedi :( Allah yardim etsin uyuyamiyorum suanda :(

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.

3 Günlük Yas İlan Edildi

Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası nedeniyle Başbakanlık tarafından 13 mayıs 2014 tarihinden itibaren 3 günlük milli yas ilan edildi. Bugün tüm yurtta ve dış temsilciliklerimizde bayraklar yarıya indirilecek.

Başbakanlık tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:
"Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan ve aziz milletimizi hüzne boğan maden faciası nedeniyle Başbakanlık tarafından 13 Mayıs 2014 tarihinden itibaren ülkemizde üç günlük milli yas ilan edilmiştir. Yas alameti olarak bugün tüm yurtta ve dış temsilciliklerimizde bayraklar yarıya indirilecektir."
Meclis'teki tüm toplantılar da iptal edildi.
19 Mayıs şenlikleri de iptal edildi
19 Mayıs'ta yapılacak şenliklerin de iptal edildiği belirtildi.

-http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/3-gunluk-milli-yas-ilan-edildi

çok kötü ya sayı çok fazla. kim bilir kaç bebe babasız, abisiz kalıcak :( Allah yaşayanlara yardım, vefaat edenlerede rahmet eylesin..

İÇİMİZİ PARÇALADIN BE "ADAM!"

Allah sabır versin ölenlerin yakınlarına yaralananlara da tez zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle :(

Allah sabırlar versin mekanları cennet olsun içim parçalandı 245 kişi oldu sayı :(

Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır ihsan eylesin,sözün bittiği yer:(

10348388_10152091289126430_5864853317075392185_n.jpg

Kimilerine göre normal şeyler bunlar... acımız malesef büyük kömür karası olan yüreğimizle birlikte dualarımızla birlikte biz onların yanındayız Allah kalanlara yardım etsin şehit olanlar işçilerimize rahmet eylesin

Geri