Son indirimler ile yakıt tüketimim :) 1.5 dci 65 bg

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ariulu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ariulu

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
havalar ısındıgından mı bilmiyorum fakat 3 gün önce mazot aldım yol bilgisayarındaki bütün verileri sıfırladım tamamı antalya şehir içi trafiği olmak üzere (antalyayı bilen arkadaşlar için konyaaltı limandan terra citye kadar gittim geldim 2 kez de limandan üniversiteye gittim geldim ) normal çok aşırı sıkışık olmayan trafikte çok dikkatli kullanlarak yol bilgisayarında 4.1 litre ortalama yakaladım yaklaşık bu ortalama 100 km ye ye ait bir ortalama bnde gözlerime inanamadım fakat yol bilgisayarının yalancısıyım :)

4.1 * 3.79 = 15.5 kuruş arkadaşın çin malı motoru var 250 cc şehir içinde 19 kuruş yakıyormuş mobilet gibi cliomu seviyorum :)

Ayrıca ortalama hızımda 29 km / h

Fotoyuda terra citynin otoparkında çektim bir gün belki bizimde bir corvettemz olur :)

09052012143.jpg

yandaki ne kadar yakıyor :D

faz değil cnm 10 katını filan yakıyordur hehe

Maşallah Koklamış resmen

4,1 clio lar için fazla bile

Havaların ısınması etkiler bakımlar etkiler yakıt durumunu ama gerçekten çok iyi ortalama yapmışsın Maşallah...:eyv

4,1 clio lar için fazla bile

Dünyanın sınıfında en az yakıt tüketen otomobili polo bluemotion 1.2 dizel onun bile fabrika verisi 4.1 litre normal şartlar altında clionun fabrika verileri 5.3 litre yazıyor yanılmıyorsam

maşalla süer değerr ...

​Mükemmel bir ortalama yakalamışsın kıskandım:aytuğPark yeri yanlış olmuş ama:)teradaki o benzin canavarı kötü örnek olur :naber

bakımdan sonra benim şuan 4.7 ama istanbul işte lanet şehir :D

Geri