Sürekli kesilen kalorifer ışıklarına kesin çözüm ve kapı içlerine kırmızı ışık :) :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan by__59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

by__59

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar :)
attachment.php
attachment.php

Değişik olmuş, güzel duruyor...

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Led mi yerleştirdiniz?

Ampülü çıkarıp led taktınız sanırım. Görünen o ki sizin bu parça şerit led takmaya müsait. Tavsiyem iç yan duvarı komple şerit led ile dönmeniz. Twingo ve modus üme şerit led dönünce hem her yeri aynı homojenlikte oldu hemde daha estetik bir görüntü oluşmuştu.moduse yaptığım uygulamanın resimleri modus bolumunde olacak hatta

Ampülü çıkarıp led taktınız sanırım. Görünen o ki sizin bu parça şerit led takmaya müsait. Tavsiyem iç yan duvarı komple şerit led ile dönmeniz. Twingo ve modus üme şerit led dönünce hem her yeri aynı homojenlikte oldu hemde daha estetik bir görüntü oluşmuştu.moduse yaptığım uygulamanın resimleri modus bolumunde olacak hatta

Bende şerit led taktım aslında. Sadece orta kısma yapıstrdğm için orta taraf daha canlı yan taraflar daha sönük duruyor.

Söktüğünüz parçanın yan duvarlarına yaparsanız daha homejen bir ışık dağılımı oluyor. Bir de sizinkinde varmı bilmiyorum ama parçanın içinde kağıt gibi ince bir film varsa onu kaldırıp atın ki ışığı kesmesin. O olunca aydınlatma az oluyor

Söktüğünüz parçanın yan duvarlarına yaparsanız daha homejen bir ışık dağılımı oluyor. Bir de sizinkinde varmı bilmiyorum ama parçanın içinde kağıt gibi ince bir film varsa onu kaldırıp atın ki ışığı kesmesin. O olunca aydınlatma az oluyor

Hatırladığım kadarıyla kağıt gibi birsey yoktu.

Eline sağlık güzel görünüyor :) Yalnız ben sürekli kesilen kalorifer ışığını anlamadım :) Sorun tam olarak nedir? Acaba bende de olabilir mi diye işkillendim.

Geri