Sürücü koltuğu yastıkları şişmiyor

Hamza.Tobba

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık bir buçuk yıldır 2021 model bir Talisman Icon sahibiyim ve 28.000 km'de aldığımdan beri 54.000 km'ye ulaştı. Araç harika ve kişisel görüşüme göre, hiçbir D segmenti araç, özellikleri ve konforu açısından onunla rekabet edemez. Tüm bunların yanı sıra, kış başlarında (4-5 ay önce); sürücünün doğru ve rahat bir pozisyonda oturmasına yardımcı olan ve aynı zamanda masaj özelliği de sunan sürücü koltuğu yastık sistemiyle garip bir sorun yaşadım. Sistem çalışmayı bıraktı, yan koltuk düğmelerine basıldığında yastıklar şişmiyor ve masaj fonksiyonu açıldığında şişmeye bile başlamadan kapanıyor. Hatta sürücü düğmelerinden yolcu koltuğunu kontrol etmemi sağlayan başka bir özellik de çalışmamaya başladı. Neyse ki, servis merkezi, sürücünün böyle bir sistemi asla bozamayacağını belirlediği için, sürücü koltuğu kumandasını ve yastık sistemini değiştirerek garanti kapsamında tüm bu sorun çözüldü. Yakın zamanda radyatör fanını, ön radarı ve sağ süspansiyon mafsalını değiştirmek için arabamı servise bıraktım; arabayı teslim aldıktan 2 gün sonra sürücü koltuğu masajı durdu ve yastıklar tepki vermiyordu ama yolcu koltuğunu düğmelerimden kontrol edebiliyordum. İlk servisten 5 aydan uzun süre sonra bile bu sorunun neden tekrar ortaya çıktığını anlamıyorum. Tüm koltuğum çalışıyor ve diğer koltuklar da çalışıyor ama yastıkları şişiremiyorum veya masaj özelliğini kullanamıyorum, yolcu koltuğunun masajı bile hala çalışıyor ve hiç sorun yaşamadım. Böyle bir sorunla ilgili bilgisi veya deneyimi olan varsa bana yardımcı olmasını rica ediyorum.

Geri