2022 model Taliant Joy paket aracım var. Aracım son 2 aydır ya sabah ilk çalıştırdığımda; vites kutusunu kontrol ettirin, direksiyonu kontrol ettirin, tpw kontrol ettirin gibi bir sürü uyarı gönderip başlangıçta marş yemiyor ancak 10-15 dk sonra çalıştırdığımda normal çalışıyor, ya da ışıklarda falan durduğumda yine ekrana aynı uyarıları atıp bu sefer de gaz yemiyor sanki vites 3. viteste takılmış gibi zor kalkıyor ve belli bir hızı geçmiyor sonra yine kontağı kapatıp biraz beklediğimde normal bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Ayrıca (alakası var mıdır bilmiyorum) ekrana egzos emisyon kontrol ettirin uyarısı da atıyor ancak bu uyarı varken aracın çalışmasında bir problem yok. yine ara sıra sos uyarısı da verip kendi kendine kayboluyor ama bu da aracın sürüşüyle ilgili bir problem yaratmıyor. Aracı göstermediğim usta, elektrirkçi, beyinci kalmadı ancak bir türlü arızayı bulamıyoruz. Aracın üzerindeki akü yeni olmasına rağmen aküyü değiştirdim yine aynı sorun devam ediyor. Şarj dinamosunu ve fark basınç sensörünü değiştirdim yine sorun devam ediyor. Cihaza bağlandığında Uxxxx şeklinde iletişim hataları veriyor. Onun dışında bariz bir hata yok. Ya şanzıman beyni ya da akıllı kutup başını değiştirmeyi düşünüyorum son çare olarak.