Yokuş performansı nasılBujiler serviste 25 bin km önce değişti. Bobinlersen emin değilim. Marş motoruyla olma ihtimali de düşündürüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
Yokuş performansı nasılBujiler serviste 25 bin km önce değişti. Bobinlersen emin değilim. Marş motoruyla olma ihtimali de düşündürüyor
Bujiler serviste 25 bin km önce değişti. Bobinlersen emin değilim. Marş motoruyla olma ihtimali de düşündürüyorBobin ve bujileri set olarak orijinali ile değiştirmekte fayda var ama pahalı maalesef, ben bobinlerin içini temizleyip tekrar taktım şuan iyi gibi
Gayet normal herhangi bir sorun yok. Yani marş motoru aklıma geldi veya yakıt pompasındaki çekvalf olabilir mi diye düşündümYokuş performansı nasıl
Akü sağlam mı eski mi, bir de alternatör de problem olabilir, ya da yakın zamanda herhangi bir elektronik bağlantı yaptınız mı araca LED veya ekran montajı gibi bir yerden kaçak yapıp aküyü boşaltıyor olabilir. Aküyü bir ölçtürünBujiler serviste 25 bin km önce değişti. Bobinlersen emin değilim. Marş motoruyla olma ihtimali de düşündürüyor
Gayet normal herhangi bir sorun yok. Yani marş motoru aklıma geldi veya yakıt pompasındaki çekvalf olabilir mi diye düşündüm
Araca multimedya taktırdım evet ancak öncesinde aküyü de değiştirdim. Aracın gücüne uygun efp varta akğ taktırdım daha yeni. Multimedyadan kaynaklanıyor mu bilemiyorumAkü sağlam mı eski mi, bir de alternatör de problem olabilir, ya da yakın zamanda herhangi bir elektronik bağlantı yaptınız mı araca LED veya ekran montajı gibi bir yerden kaçak yapıp aküyü boşaltıyor olabilir. Aküyü bir ölçtürün
Akü yeni de olsa multimedya fazla güç çekiyor olabilir hatta kapalı iken de çekebiliyor, multimedyayayı bir hafta güç bağlantısını kesip aracı deneyin derim.Araca multimedya taktırdım evet ancak öncesinde aküyü de değiştirdim. Aracın gücüne uygun efp varta akğ taktırdım daha yeni. Multimedyadan kaynaklanıyor mu bilemiyorum
Onun yerine araç birkaç saat kapalı kaldıktan sonra amper ölçümğ yaptırsam da anlaşılmaz mıAkü yeni de olsa multimedya fazla güç çekiyor olabilir hatta kapalı iken de çekebiliyor, multimedyayayı bir hafta güç bağlantısını kesip aracı deneyin derim.
O konuda net bilgim yok hocam, elektronikci ustalar daha iyi bilir.Onun yerine araç birkaç saat kapalı kaldıktan sonra amper ölçümğ yaptırsam da anlaşılmaz mı