TALİSMAN RADYO SORUNU

Ozcan1905

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Merhaba arkadaşları aranıza yeni katıldım 2016 model talisman aracımın radyo ile ilgili sorun Yaşamaktayım kayıtlı radyolar başka bir radyo frekansı ile devamlı değişiyor bu sorunu hiç bir şekilde çözemedim bu konuda hakkında aynı sorunu yaşayan ve çözen arkadaşımız var mı yardımcı olursanız çok sevinirim aracın sitem bilgisi resmini paylaştım

Ekli dosyalar

• IMG_20250627_010344.webp
    IMG_20250627_010344.webp
    55.2 KB · Görüntüleme: 2
Özcan Bey merhaba,
Aracınızın bu durumunu ancak V7 güncellemesi yaptırarak çözebilirsiniz. Güncelleme yapıldığı halde problemi devam eden oldu mu bunu hatırlamıyorum, ancak benim sıkıntım bu şekilde çözülmüştü. Versiyon 7 güncellemesi çok riskli bir işlemdir. Cihaz değişimne kadar giden bir güncelleme riski taşır. Ancak bu güncelleme ile Android Auto (Gizli özelliklerden açılması gerekir) vb. yeni özelliklere de kavuşursunuz. Mais ana servislerinde bu problemden bahsederek güncelleme talebi yapmanızı tavsiye ederim.

Özcan Bey merhaba,
Aracınızın bu durumunu ancak V7 güncellemesi yaptırarak çözebilirsiniz. Güncelleme yapıldığı halde problemi devam eden oldu mu bunu hatırlamıyorum, ancak benim sıkıntım bu şekilde çözülmüştü. Versiyon 7 güncellemesi çok riskli bir işlemdir. Cihaz değişimne kadar giden bir güncelleme riski taşır. Ancak bu güncelleme ile Android Auto (Gizli özelliklerden açılması gerekir) vb. yeni özelliklere de kavuşursunuz. Mais ana servislerinde bu problemden bahsederek güncelleme talebi yapmanızı tavsiye ederim.
Merhabalar tekrar öncelikle mesajıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim servisle konuştum 4000 lira gibi ücret istiyor cihaz çökmesine karşı garanti vermiyor bu yüzden servisle tartıştım hen 4000 lira yüksek rakam istiyorsunuz hemde garanti vermiyorsunuz diye sanırım başka bir çare yok bir güncelleme 4000 lira yüksek geldi bana açıkçası böyle bir ödeme yapmak isteniyorum tekrardan cevabınız için çok teşekkür ederim iyi günler dilerim

Rica ederim. Maalesef bunun daha güvenli bir yöntemi yok. Ben de 2.2.19.300'den v7'ye serviste güncellettiğimde bu büyük riski aldım ve bana riskten bahsettiler. Ama ben ücretsiz yaptırdım çünkü aracım o zaman garantiliydi. Çökmeme garantisini gerçek hayatta kimse veremez. Çünkü yapan kişiye direkt olarak bağlı bir durum değil bu. Güncelleme dosyaları renault.net'ten online olarak yükleniyor. İnternet kesilse dahi güncelleme yarım kalabilir. Bu da çökmeye neden olur. Garantili yaparım diyenler de ticari olarak bunu reklam şeklinde söylüyorlar. Bu risk, güncellemeyi kim yaparsa yapsın var maalesef.

Geri