Talismanıma yeni logo uygulaması yapmak istiyordum ve uzun zamandır araştırıyordum ama bir türlü uygun logo bulamadım. Aracımın logo arkasında radar da olduğu için her şeyi takamazdım bunun üzerine bende kendim nasıl yapabilirimi düşünürken reklamcıma gidip folyo kesme ile halletmeye karar verdim. Araç üzerindeki logoların ölçülerini aldıktan sonra resmi sitelerden logoyu indirip ölçülendirdik. Ama orijinal logoları ölçeklendirip büyütüp küçülttüğümüz deneme çalışmalarında logoları bir türlü araç üzerindekilerle uyuşturamadık. Sonunda logoları araç üzerindekilere göre kendimiz baştan çizdik ve siyah folyodan keserek ön , arka ve direksiyona yeni logo uygulamaları yaptık. Tabi bunlar şuan için hala deneme.
Şimdi siyah araba kaplama folyolarından temin edip yeniden keserek üzerine de ppf uygulamasıyla uzun ömürlü bir logo yapmayı planlıyorum. İşte ön çalışmalar ...
Bu orjinal hali ;

Şimdi siyah araba kaplama folyolarından temin edip yeniden keserek üzerine de ppf uygulamasıyla uzun ömürlü bir logo yapmayı planlıyorum. İşte ön çalışmalar ...
Bu orjinal hali ;

Son düzenleme: