Tek beyaz saa plaka rs yi bilen ??

Tek beyaz ama orjinal beyaz değil

Pistlerde ve otoban yarışlarında güzel geçmişi olan bir RS dir, orjinali siyahtır sonradan keyfe keder beyaz renge boyanmıştır, motorunda ve yazılımında modifiyelidir, seneler önce sitemizin eski adminlerinden birisi bu aracın sahibiydi, o zamanki hali güzeldi sonrasını bilemiyorum kardeşim...

Uzak Durmanda Fayda Var Kardeşim :eyv :eyv

140.000 km de olması bana göre bir problem... Yani araba hususi gibi kullanılmış .
Beyaz olması AYRICALIK YARAT- Mıyor .

Ben olsam daha temiz araçlara bakarım . Arabanın piste çıkması roll nightlara katılması önemli değilde . Piste ve roll nightlara profesyonel kullanıcılar tarafından çıkarılmadı .
Örneğin daha önce pist deneyimi belki de yaşamamış birisi tarafından İstanbul parkta hunharca pistin dışına çıktığı olmuştu... Vidyoları youtube da var.

her zaman bir bilene sor boşuna dememişler pistte yarıştığı videoları görmüştüm, az çok motor modifiyesi olabileceğini tahmin ediyordum ama bu beyaza boyama işi hiç aklıma gelmemişti döşeme rengi farklı olduğundan beyaz olmasını hiç sorgulamadım bide üretimde beyaz kasalarda var
o zaman soruyu şöyle değiştireyim tavsiye edebiliceğiniz bir rs var mı ilanlarda olan ve ya olmayan çevrenizde bulunan zaten sabırla rs koltuğuna oturacağım günü bekliyorum biraz daha bekleriz temizi varsa!!

2-3 hafta önce sorsaydın 26 RS vardı satıldı...

2-3 hafta önce sorsaydın 26 RS vardı satıldı...

karahan abinin arabasını diyosun galiba onuda araştırdım çok temiz kullanıyo bakıyo ama motoru yenilemiş galiba o biraz soru işareti bırakıyo

Arabası satılık değil ama ben RS alacak olsam Ankara'da tandığım bir Abi var siyah RS kullanıcısı onun arabasını alırım .

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri