10 Ağu 2012 #1 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 Dacia 4.000.000 Product - www.renaultfanclub.com - YouTube
10 Ağu 2012 Konuyu Başlatan #2 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 Bilal Abi videodaki araçlardan belki bir tanesi de senin arabadır. Şu farları yananlardan biri olabilir
Bilal Abi videodaki araçlardan belki bir tanesi de senin arabadır. Şu farları yananlardan biri olabilir
10 Ağu 2012 Konuyu Başlatan #4 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 bilalrx' Alıntı: evet, ona çok benzii.. cenker Genişletmek için tıkla ... Bence ta kendisi.Videodan bakıyorum da göz kırpıyor
bilalrx' Alıntı: evet, ona çok benzii.. cenker Genişletmek için tıkla ... Bence ta kendisi.Videodan bakıyorum da göz kırpıyor
10 Ağu 2012 Konuyu Başlatan #6 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 bilalrx' Alıntı: maşallah...sanada alalım Solenza... Genişletmek için tıkla ... Abi solenza, sandero kardeşçe yaşıyorlar. Duster sanderonun ödemeleri bittikten sonra inşallah
bilalrx' Alıntı: maşallah...sanada alalım Solenza... Genişletmek için tıkla ... Abi solenza, sandero kardeşçe yaşıyorlar. Duster sanderonun ödemeleri bittikten sonra inşallah
19 Eyl 2012 Konuyu Başlatan #8 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 Dacia satış grafiği hızla yükseliyor
19 Eyl 2012 #9 mesut tuna Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Ocak 2012 Mesajlar 1,196 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Solenza' Alıntı: Dacia satış grafiği hızla yükseliyor Genişletmek için tıkla ... Reno çok başarılı üretim ve satış stratejisi uyguluyor... Bir marka bir ülkeyi temsil ediyor resmen. Yoksa kim Romanya'yı hatırlar ...
Solenza' Alıntı: Dacia satış grafiği hızla yükseliyor Genişletmek için tıkla ... Reno çok başarılı üretim ve satış stratejisi uyguluyor... Bir marka bir ülkeyi temsil ediyor resmen. Yoksa kim Romanya'yı hatırlar ...
19 Eyl 2012 Konuyu Başlatan #10 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 mesut tuna' Alıntı: Reno çok başarılı üretim ve satış stratejisi uyguluyor... Bir marka bir ülkeyi temsil ediyor resmen. Yoksa kim Romanya'yı hatırlar ... Genişletmek için tıkla ... Renault Daciayı bünyesine katmadan önce, Romanya ve Dacia kelimeleri hiç bir şey ifade etmiyordu. Ya şimdi
mesut tuna' Alıntı: Reno çok başarılı üretim ve satış stratejisi uyguluyor... Bir marka bir ülkeyi temsil ediyor resmen. Yoksa kim Romanya'yı hatırlar ... Genişletmek için tıkla ... Renault Daciayı bünyesine katmadan önce, Romanya ve Dacia kelimeleri hiç bir şey ifade etmiyordu. Ya şimdi