Teyp mp3 hatasi

erginbayram

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
28 Tem 2016
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
kaçtane usp ye şarkı attıysam 11 adet ten fazlasını göstermiyor nedenini bulamadım bilen arkadaslar yardımcı olularsa cok sevinirim aracımı yeni aldıgımdan dolayı hiçbir özelliklerini bilmiyorum müzik dinlemek benim için hayat damarlarımdan biri olduğu için cok acil bir şekilde yardım istiyorum
 
R nav mı mevcut sizde?
 
Usta Aynı problem bizdede mecvut R nav sacma özelliklerinden bitanesi klasor klasor yapıcaksın örneğin bi klasor yapıyorum 8 şarkı atabiliyorum.
 
ilk defa görüyorum böyle bir problemi usb belleğe 500 tane şarkı attım yetmedi klasör yaptım bi 500 de oraya attım. yerli yabancı yaptım hiç bir sıkıntı yok. müzik dosyalarının formatının .mp3 olduğuna eminmisiniz?
 
Abi usb bellegin icine klosor ac cd01 cd02 gbi mesela bu boyle gider her bir klosorun icine 99 tane sarki atabiliyorsun boyle yaparsan sorunun cozulecektir keyifli forumlar :)

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geri
Üst