Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belçika'da bir kadın sürücü, küçücük arabayı park edemedi.
En küçük boyutlara sahip Smart marka arabayı, oldukça geniş bir alana park etmeye çalışan kadın sürücü, ne kadar uğraşsa da arabayı bir türlü park edemedi.
KAYDEDERKEN KAHKAHALARA BOĞULDULAR
Bir ara arabadan inip çaresizce etrafına bakan ve yardım edecek birini arayan sürücünün görüntüleri ise, civardaki apartmanlardan birinde oturan kadınlar tarafından saniye saniye kaydedildi.
Kadınlar, kadın sürücünün çaresizliğini kaydederken bir yandan da kahkahalara boğuldular.
Kadın sürücü ise bir süre sonra park edemeyeceğini anlayıp bulunduğu alanı terk etti ve şansını başka bir yerde denedi.
Hatunların kendilerini masum ilan eddikleri tapu gibi bilimsel kanıtları var ellerinde. İngiltere yada almanya üniversitesi çalışması. Bayanların mesafe algılamada sıkıntılı yaşadıkları, özellikle geri manevralarda.
Biz işimizde olalım abi....kıhkıh
kızlara sadece bebek vb, erkeklere araba vb oyuncaklar alınmasının sonucu diyorum bazen buna. ha işte benim gibi erkek kardeşi olanlar daha doğrusu evde kız-erkek çocuk varsa göz aşinalığı ya da beraber oynamak için ilgiler kayabiliyor.
ama baktım baktım hayatında bisiklet bile sürmemiş olduğu ortada, ah bende smart olsa ofisin dar otoparkında döne döne geçerdim sanırım neyse clio orta boy sayılır sanırım en azından oldu da daha geniş araba gerekse ona alışmam kolay olur ileride ama hb den vazgeçeceğimi sanmıyorum hep çok sevdim hb leri.