Titreşim..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rahman57
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rahman57

Kayıtlı Üye
57-Sinop
Değerli üyeler.
Aracım henüz 3 aylık.
Aldığımdan beridir bir titreşim söz konusu şöyleki;
Rodaj süresince 130 km yi geçmedim titreşim direksiyonda değil sanki arkada veya önde direksiyona vuran bir durum yok ama bir vibrasyon var direksiyon hafif sola dönük duruyodu aracı istanbuldan memlekete getirdim sonra samsun bayiye durumu anlattım balans yaptık vs dediler aracı teslim ettiler. Direksiyon çok güzel dümdüz olmuş. Şehir içi deneme fırsatım olmadı malesef. Bazı sağlık sebeplerinden dolayı istanbula yola çıktım araç sıcak asfalta çıktığında bu sefer sola yavaş yavaş çekmeye başladı asıl sorun titreşim geçmedi 120 km hıza gelince başlıyo. 195 km hıza çıktım o zaman çamaşır makinesini tutuyormuş gibi nasıl bir vibrasyon var anlatamam. İstanbul servise getirdim rota girdi beni çağırdılar ayarlar hep kaçık dışarıda ne yaptırdınız dediler bende yetkili servise getirdim dışarda müdahele olmadı dedim sonrasında çukuramı girdin bu amortisör falan dedi ne olmuş dedim sorun yok toleransı var ayarlıyacaz dedi. Aracı verdiler mesai bitti birgün sonra yola çıktım benim direksiyon ilk aldığım gibi sola dönük çekme yok ama titreşim hala var. Aracın orjinal bristone turanza yazlık lastikleri. Kışlık goodyear ultra grip8 almıştım onda da aynı problem var. Sonuç bulunamayan bir arıza

Geri