Touch Yokuş kalkış desteği hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mrereen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrereen

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2014 touch model aracımda yokuş kalkış desteği yok bir kaç yerde servisin açtığını vs yazmışlar doğru mudur bu?

merhaba..
dostum forumda da bi çok kez konusu açıldı ben 2013 joy da açtırdım 170bin km de değiştirdim 2015 touch ile
onda da açırdım.. sana sıkıntı çıkartır vs..vs.. diyenlere sakın aldırma alakası yok hem aracın kitapçığında da yazıyor zaten.
açtırma işlemini servisler yapıyor ama bazıları. varsa samimi olduğun nazının geçtiği servis. açıyorlar..
benimkinde joy da yol bilgisayarını söylemeden açmışlardı.. yokuş kalkışıda kitapçığında okumuştum.
söyledim öyle açtılar.

Servisi ikna edebilirsen açarlar...

benim araba 2015 touch edc dci benimki kaçmıyor yokuşta geriye . yokuş kalkış var diye biliyorum ama özellikle açtırmak mı gerekiyordu ?

benden önce açıldığını sanmıyorum hiç

EDC olanlarda standart...

anladım üstad teşekkürler

öne doğru kaçıyor ama dikkat etmeyince

bu özellikler sonradan açılabiliyorsa icon a onca fiyat farkı vermek tamamen saçmalık desenize..

Yalnız konu Symbol bölümünde arkadaşlar bu konu Symbol kullananları ilgilendiriyor, Clio 4 araçların tamamında bu özellikler aktif durumda...

Yeni renoların alayında var bu özellik. Mustafa abinin dediği gibi servisi ikna edebilmenize bağlı.:eyv

Yanıtlarınız için sağolun arkadaşlar. Gaziantep servisi ile konuşmadım umarım açarlar.

Geri