Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi foruma kısa süre önce kaydolmuştum. 20 Ekimde coupe 2000 1.6 rxi mi almıştım. Araç 183 bindeydi ve triger değişmesi gerekliydi. speedy ye gittim. komple triger+ kırmızı antifiriz falan hepsi 600 e anlaştım. verdim arabayı. ertesi gün alacağım diye gittim, arabanın subaplarını eğmişler, motor açılacak üst kısım yapılacak dediler hata bizim kabul ediyoruz ve masraflar bize ait dediler. tamam dedim. kendilerinden yaptıkları yani benden ücret almadan...
-silindir kapağı söküm takım
-subap kayıdı
-subap 16 adet
-takım conta
-motor yağı
-filtre
-silindir kapak saplamaları 10 adet
bunlar benden ücret almadıkları şeyler.
bu arada 600 e anlaştığım trigerden hariç 170 lira da enjeksiyon a aldılar. sadece 1 tanesine. bu normal mi sizce?
arabayı aldım, eskisi gibi çekmiyo ve motordan daha fazla ses geliyor içeriye. 2 haftadır biniyorum arabaya toplamda ama eski tadı yok gibi. düzelir mi sizce ne yapmalıyım... yardım...
-silindir kapağı söküm takım
-subap kayıdı
-subap 16 adet
-takım conta
-motor yağı
-filtre
-silindir kapak saplamaları 10 adet
bunlar benden ücret almadıkları şeyler.
bu arada 600 e anlaştığım trigerden hariç 170 lira da enjeksiyon a aldılar. sadece 1 tanesine. bu normal mi sizce?
arabayı aldım, eskisi gibi çekmiyo ve motordan daha fazla ses geliyor içeriye. 2 haftadır biniyorum arabaya toplamda ama eski tadı yok gibi. düzelir mi sizce ne yapmalıyım... yardım...