triger kayışı meselesi canımı sıkıyor ne yapmalıyım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan trk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

trk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
herkese merhaba. arabam 2013 clio4 1.2 75 hb joy. '0' aldıgım arabamla 3,5 yılda an itibariyle 59.500 km yaptım. arabamın garantisi yok şu an. bildigim kadarıyla 60.000 km de triger setinin değişmesi gerekiyor. ama perşembe akşamı 1000 km lik bir uzun yola çıkacagım istanbuldan eskişehire git gel yapacagım. yarın yaptırayım trigeri desem aradım servisi sordum 900 tl dediler. maddi olarak bu parayı bu aralar vermem mümkün değil. bu yolculugu erteleme gibi bir şansımda yok.. macbur arabamla gideceğim. ben ne yapacagım 1000 km daha dayanırmı acaba içim hiç rahat değil. 60.000 olunca bir anda kopacak diye bişey yok ama yinede ben arabama gözüm gibi bakan biri olarak tedirginim. allah korusun yolda bişe olursa onca masraf , sinir harbi.. ne yapmalıyım arkadaşlar bana bir yol gösterirseniz çok sevinirim. herkese clio4 ler ile mutlu günler

Motora çok ani yığdırmalar yapmazsanız sıkıntı olmaz. Ayrıca özel servislerde daha uygun fiyata yaptırabilirsiniz.

Kimse vebal almak istemez !!! Ama 60.000km de trigere birşey olmaz bence ben 67.000 km de değişmiştim .ama genede sen bilirsin.

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Triger belli olmaz hic 10 bin km daha gidebilir 2 km sonra kopabilir de.serviste indirim zamanina denk gelince 600 650 civarina denk gelebiliyor.bi sorun isterseniz.

Genelde birsey olmaz. Zaten 60.000 de cat diye kopacak olsa eminim sana 50.000 de gel derlerdi. Bide abim taksici trigeri 5.000 gectigi halde laf arasinda konuşurken trigerinde 5.000 i gecti dedi. Ve hala sürüyordu. Bence birsey olmaz. Ama mesuliyette kabul etmeyiz yani. Arkadasin dedigi gibi sans da var tabi

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yetkili serviste kredi kartına taksit yaptır. İçin rahat olur. Sonradan keşke demektense mali olarak biraz sıkılırsın ama daha büyük zararlardan korunmuş olursun.

Geri