Tüv'ü delip geçtik aslan brodim :)

Cem Catalbas

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arabanın muayenesine 1 ay vardı, arabayı satma kararı alınca muayenesini yaptırıp satalım diyerek bugüne randevu aldım.
11:30 da arabamı verdim yaban ellere, ama içimden hep geçeceği umudu vardı ve beni yanıltmadı klasik hafif kusurlarla alnının akıyla çıktı. Kanal da önümüzde porsche vardı, onun cazibesine kapılıp bizimkini biraz zorladılar ama arabam renoyum ben onlar yokken ben vardım edasıyla süzülerek çıktı kanaldan :cool:

MaaşAllah

Aracini satip dusundugunuz bir seri marka model varmi ?

focus düşünüyoruz abi temiz bişi bulamazsak. Modelli bir dacia veya symbol alacağız gibi gözüküyor hele bir brodiyi satalım sonrasında bakacağız

Anladim kardeşim umarim herşey dilediğiniz gibi olur.

Aslında aile içinde tam karar veremedik babam ve ben hb bir araba isterken, diğerleri stw tarzı büyük araç istiyor, sonuç olarak hb olacak sanırsam çünkü sadece ben kullanıyorum arabayı azcık nazımı çeksinler :) megane2 hbler nasıldır abi

​MaşAllah kardeşim hayırlı olsun.:eyv

Maşallah :eyv

Megabe II HB Dynamique ve Expression seriler çok güzeldir..

Benim 2006 model Otantik sedanım vardır 2 sene binip sattım hakikatten Megane II araçlar Harika araçlar test etmeni öneririm..

Meganeler aklımda inş güzel bişi denk getiririz.

Bende Tüv'e gireceğim bakalım ne yapacak benim R-11 :)
Maşallah kazasız belasız .

Bende Tüv'e gireceğim bakalım ne yapacak benim R-11 :)
Maşallah kazasız belasız .

Sağ ol Kadir, sana tavsiyem bildiğin önemli bir sorunu yoksa direkt gir ne sorun çıkarsa o zaman yaptırırsın, ben o niyetle girdim geçecek diye umudum da vardı ve tek seferde geçti far ayarı bile yaptırmadım. Sanayiye götürsen muayeneye girecek deyince dünyanın şeyini sayıyorlar değiştirelim diyorlar vs. vs. Umarım senin R11 de seni üzmez

:masallah maşallah brodiye hayırlı olsun muayenen yeni aracınızda şimdiden hayırlı olsun inşallah istediğinz gibi temiz bir şey bulursunuz :eyv :eyv

Geri