Ufak tefek dokunuşlarla Kangoo'muzun yeni hali.. Hoş olmuş mu sizce ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uses35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uses35

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncellikle merhaba konuyu yanlış biyere açtıysam k.bakmayın açılmış konu bulamadığım için buraya yeni bir konu açayım dedim. Sizden fikir falan almıştım ne tarz jant ve kaç inç takmalıyım konusunda sonunda ufak tefek bişeyler yaptım en azından eski ve o iğrenç halinden çok daha güzel olduğundan eminim tabii sizlere nasıl gözüküyor ordan sizinde fikilerinizi almak istiyorum. Aklımda başka jant modelleri vardı ama çok yer gezdim hiç biyerde bizim araca uygun model çok fazla yok o yüzden bunu taktık bence hoş oldu gibi aklımda 15 yada 16'' takmak vardı ama öyle yaptığım zaman jantın bi görüntüsü olmucağını düşünerek 17'' taktırdık bide spor yay takabilseydim çok güzel olcaktı ama 600tl gibi fiyat verdiler şimdilik erteledim o işi böyle yola devam :).

Bu eski hali
0tVc8q.jpg

Bunlarda yeni hali ;
lhM211.jpg

fKL0xF.jpg

0OV7n5.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Güle güle kullanın aracınızı.:eyv

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık. jantlar bence benim tabirimce çük oturmuş :)

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık. jantlar bence benim tabirimce çük oturmuş :)

İlk başlarda genelde ford araçlarda bu jantlar kullanıldığı için taktırmak istememiştim ama 4-5tane araba modeli gösterdiler özellikle bmw x5 ve x6 modeline takmışlar bu jantlardan onları gördükten sonra takmaya karar verdik bencede cuk oturdu :))

Güzel duruyor kardeşim, lastik ebatı olarak ne kullandın ?

Gayet başarılı eline sağlık kesene bereket :eyv

Güzel duruyor kardeşim, lastik ebatı olarak ne kullandın ?
Valla abi tam hatırlamıyorum ama 215/17/50 diye bişeyler hatırlıyorum tahminen öyle olması lazım ama yanlış da hatırlıyor olabilirim.

Gayet başarılı eline sağlık kesene bereket :eyv
Teşekkürler.. Sticker tarzı bişeyler de yapmayı düşündüm ama yapcak bişeyler bulamadım mesela hondanın jdm tarzı onunla efsaneleşmiş sticker modelleri var bizim renault'lara uygun absürt olmucak bildiğiniz sticker tarzları varsa yapmak isterim.

Güle güle kullanın... jantlar seçimi gayet güzel bence... maşallah...

Geri