8 Eki 2012 #1 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,896 Tepkime puanı 1,846 Puanları 113 Yaş 56
8 Eki 2012 Konuyu Başlatan #3 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,896 Tepkime puanı 1,846 Puanları 113 Yaş 56 ApSUVaî' Alıntı: Yakismis Gunesliklerde Beyaz Led İstiyor Usta Genişletmek için tıkla ... Sağ tarafa denedimde ampulün açısı farklı olduğundan yeterli aydınlatma yapmadı,o yüzden normale döndürdüm kardeşim...
ApSUVaî' Alıntı: Yakismis Gunesliklerde Beyaz Led İstiyor Usta Genişletmek için tıkla ... Sağ tarafa denedimde ampulün açısı farklı olduğundan yeterli aydınlatma yapmadı,o yüzden normale döndürdüm kardeşim...
8 Eki 2012 #4 ApSUVai Bilgi Girilmemiş *USTA' Alıntı: Sağ tarafa denedimde ampulün açısı farklı olduğundan yeterli aydınlatma yapmadı,o yüzden normale döndürdüm kardeşim... Genişletmek için tıkla ... Gecen Diyecektim Kaynamis Arada 9 Lu Led Degil Mi ?
*USTA' Alıntı: Sağ tarafa denedimde ampulün açısı farklı olduğundan yeterli aydınlatma yapmadı,o yüzden normale döndürdüm kardeşim... Genişletmek için tıkla ... Gecen Diyecektim Kaynamis Arada 9 Lu Led Degil Mi ?
8 Eki 2012 Konuyu Başlatan #5 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,896 Tepkime puanı 1,846 Puanları 113 Yaş 56 ApSUVaî' Alıntı: Gecen Diyecektim Kaynamis Arada 9 Lu Led Degil Mi ? Genişletmek için tıkla ... Aynen kardeşim,malum led ler...
ApSUVaî' Alıntı: Gecen Diyecektim Kaynamis Arada 9 Lu Led Degil Mi ? Genişletmek için tıkla ... Aynen kardeşim,malum led ler...
8 Eki 2012 #6 *Renault9 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Eki 2010 Mesajlar 8,212 Tepkime puanı 227 Puanları 63 Yaş 35 Maşallah UGK'ya.
9 Eki 2012 #7 Kadir Salim T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 7,391 Tepkime puanı 247 Puanları 0 Yaş 32 Bu arabada her ne olursa olsun sunroof olmalıydı , emeğine sağlık abi .
9 Eki 2012 #8 ROADFOX Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı, Başkan Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 12,738 Tepkime puanı 530 Puanları 113 Yaş 56 ApSUVaî' Alıntı: Yakismis Gunesliklerde Beyaz Led İstiyor Usta Genişletmek için tıkla ... Evet çok sırıtıyor Kadir Salim' Alıntı: Bu arabada her ne olursa olsun sunroof olmalıydı , emeğine sağlık abi . Genişletmek için tıkla ... Harika ötesi olmazmı gerçekten Logoda çok hoş durmakta
ApSUVaî' Alıntı: Yakismis Gunesliklerde Beyaz Led İstiyor Usta Genişletmek için tıkla ... Evet çok sırıtıyor Kadir Salim' Alıntı: Bu arabada her ne olursa olsun sunroof olmalıydı , emeğine sağlık abi . Genişletmek için tıkla ... Harika ötesi olmazmı gerçekten Logoda çok hoş durmakta
9 Eki 2012 #9 Cliocup172 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Eyl 2011 Mesajlar 764 Tepkime puanı 27 Puanları 0 Usta yeni Renault sport vites topuzları yaptım gelicem yanına bı cumartesı yeni versiyon denemeleri için Maşallah
Usta yeni Renault sport vites topuzları yaptım gelicem yanına bı cumartesı yeni versiyon denemeleri için Maşallah
9 Eki 2012 #10 babyolog Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Güneşliklere çözüm bulmak lazım abi o zaman tam olur Kadir Salim' Alıntı: Bu arabada her ne olursa olsun sunroof olmalıydı , emeğine sağlık abi . Genişletmek için tıkla ... Bence tam tersi iyi ki yok spor araba dediğin ilk başta güvenli olmalı cam tavan bu kriteri bi nebze düşürüyor
Güneşliklere çözüm bulmak lazım abi o zaman tam olur Kadir Salim' Alıntı: Bu arabada her ne olursa olsun sunroof olmalıydı , emeğine sağlık abi . Genişletmek için tıkla ... Bence tam tersi iyi ki yok spor araba dediğin ilk başta güvenli olmalı cam tavan bu kriteri bi nebze düşürüyor