Usta'nın Ahı Tutarsa.....:)

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
66819_10151519674732622_1618022884_n.jpg

Mustafa Usta
8 saat önce, İstanbul yakınlarında ·
Kışı kış gibi yaşamadık,Bahar bahara benzemiyor,Yazdan ümidim kalmadı... :)

Demiş sn. Usta.Tam cevap yazacağım işe geç kalıyorum diye keyfini akşam dönüşte çıkartırım dedim gülerek:aytuğGiydim t-shirtümü,taktım 2.güneş gözlüklerimi atladım sweet'e ne güzel güneşş:cool:vurdum sahilyolundan deniz ve güneş eşliğinde işe vardım bir yandanda üzülüyorum yaw dostlar marmara'da vs üşüyormuş sen keyif yapıyorsun ayıp ama bari üzülüyormuş gibi yaproadfoxe yok bir yandan Aynayı dinliyorum akdeniz akşamları diyorlar, bir yandan böyle hava üzülemiyorum abi naapıyım,hadi ondan geçtim üzülür gibi bile yapamıyorum ne kötü adamım ben yaw heheBaktım öğleden epey sonra işler az dedim agalar memleketi benmi kurtaracam hep azda siz çalışın baba erken kaçar ince işlerim var icabında:aytuğTabii patron duymuş hemen yerin kulağı varya:aytuğaman Kerem bey sabah gelmeniz bile lütufdu bizim için buyrun siz istirahat edin efendim yarında önemli birşey olursa biz sizi cepten rahatsız ederiz taa buralara kadar zahmet buyurmayınız dedihehee bende içim rahat çıktım işte.Yaw bakıyorum birden bi rüzgarr hafif bir serinlik bulutlar bir garip amannn dedim yaw az sonra açar İstanbullumuyuz biz bura Akdeniz:aytuğbastım gittim agalar ama bir tuhaflık var her gaza basışımda rüzgar daha sertleşti,hava daha soğudu bulutlar daha bi karardııslıkdedim azami hız sınırlarını geçince demek böyle oluyor:cool:e yavaşlıyorum yine aynı hayır bişey değil üstümde dandik bi t-shirt garip bir zürafa kadar savunmasızız scooterVee sonrasında kara harb okulu marşı çalınmaya başladı sanki hani yıldırımlar yaratan diye başlarhihiDaha sonrasında ise sanki tüm gökyüzü küüüt diye üzerime yıkıldı sırf kaskıma 25 kg'ye yakın yağış düşüyor amanınn:(ince iş davasına evdende açılmışız yol bitti oldu havuz bir ara dedim keşke dalış takımlarımı alaymışım daha pratik olacakmış o derece yani:(şükür eve girebildim tahminen 5 güne kadar kururum benıslıkSonra aklıma geldi senmisin Usta'yla dalga geçen +bir o kadar dostunda ahı var e hakettin yaniroadfoxHa bu arada senden korktum bu sefer Usta valla kesin senin ahın tuttu gibi gibi zira o yağmuru yiyene kadar özellikle sana ithaf edeceğim çok neşelihihibir konu olacaktı ne umduk ne bulduk yawıslıkÖzetle saygılar Usta ve Marmara ve diğer hala yaza kavuşamayan değerli illerimiz ve dostlar bir dahamı sizlerle kafa bulmak ASLAAAAAAA:aytuğ(İmza:baya bi ıslak roadfoxıslık)edit harbiden yazı göremeyeceğiz galiba bu ne yaa:(
mosquito_bites.jpg

Sabah yazdığım o yazıdan sonra hafif yağmur devam ediyordu,12 gibi hava açtı ve bahar havası yaşadık İstanbul'da,hatta gezme sonrası eve gelirken Mado dan dondurma bile aldık o derece yani...:D

Ankarada bile yağmur yoktu Antalyada ne işi var yağmurun :D

Ankarada bile yağmur yoktu Antalyada ne işi var yağmurun :D

E yoktu aslında öylesine 1-1.5 saat uğradı işte oda geldi beni buldu:aytuğ

Ustanın evinde Ankara soğuğu esmektedir .Hava durumu öyle diyor

Geri