V Kayışı koptu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozan_34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozan_34

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle Ramazan-ı Şerifiniz hayırlı olsun değerli arkadaşlar.Bugün aracımla yokuş çıkarken Araç stop etti, çalıştırdım fakat ekranda stop ve şarj lambaları sürekli yanık kaldı. Ayrıca direksiyon çok sertleşti, döndüremiyordum. Aracı bu vaziyette 2 km kadar kullandım. Park ettikten sonra gördüm ki V kayışı kopmuş. Ayrıca direksiyon yağı tahliye deliğinden yağ akıttı dışarıya. Şimdi sorum şu, aracı en yakın tamirciye götürmem 2 Km. Aracı bu şekilde tamirciye götürsem zararı varmıdır? Ne yapmamı önerirsiniz?

Kullanmayın , devirdaim olmayacağı için hararet yapacaktır,eğer bu 2 km dümdüz bir yol ise ışık vs dur kalk işi yoksa , soğukken hareket edip hiç durmadan bu kısa mesafeyi gidebilecekseniz gidin , bu arada da kaloriferinizi sıcağa getirip içeri verin.(klimayı değil.)ama şahsi görüşüm çekerek götürün.

Geçmiş Olsun , Riske Girmeyin Cekkerek Götürün Derim :eyv :eyv

arabayı kendiniz götürecekseniz gözünüzü hararet göstergesinden kesinlikle ayırmayın

Çalıştırmadan 2 km iterseniz götürün başka türlü daha büyük sorun çıkarabilirsiniz ! Sizin ramazabı şerifiniz hayırlara vesile olsun :eyv

Geri