VW golf V sunroof camı patladı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sercan

Sercan SALBACAK,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar geçtiğimiz pazar arkadaşimin golf V'i ile turlarken bir anda kapali olan sunroof arabanin tepesinden uçtu gitti tabi bu eşine az rastlanan bir olay neyse oldu bir kere dedik bu sefer sunroof için fiyat almaya başladik 1800 ile 500 arasinda fiyat aldik en son Burak abi saolsun ümraniyeden benim için camı satın aldi hep bu talihsiz olayi size anlatmak istedim hemde Burak abiye burdan bir kere daha teşekkür etmek istedim...

Geçmiş olsun kardeşim,kapalı olan cam tavan nasıl uçar anlamadım şimdi,üretim hatası olabilir...

Geçmiş olsun, Volkswagen den böyle bir hata beklemezdim :(

Geçmiş olsun Sercan, olan senin 500'e oldu...:)

geçmiş olsun kardeşim tekrar..bi durum olursa hbrleşiriz tekrar...

geçmiş olsun durup dururken sunroof camının uçması da bayağı bi ilginç durum

kendi kendinemi uçtu yoksa ses sistemi nedeniylemi.Çünkü benim arkadaşın mazda lantisin sunroof u sese yüklenince uçuşa geçmişti :)

Geçmiş olsun. Kasko poliçenize dahil değilmiydi?

Herkese teşekkür ederim...
Mustafa Abi hata yok ayaklar çürümüş heralde kapali konumdaydi ama uçtu gitti...
Halil abi evet olan 500e oldu..
Burak abi bi durum olursa ararim tekrar sağol...
Ersin abi araçta kasko yok ne yazikki...
Özgür abi ses sisteminden değil normal seyir halinde başimiza geldi bu olay
Melih kardeşim bende beklemezdim ama oluyor işte sunroof başli başina bakimi yapilmasi gereken bir donanim bakmazsan uçar gider böle..

Herkese teşekkür ederim...
Mustafa Abi hata yok ayaklar çürümüş heralde kapali konumdaydi ama uçtu gitti...
Halil abi evet olan 500e oldu..
Burak abi bi durum olursa ararim tekrar sağol...
Ersin abi araçta kasko yok ne yazikki...
Özgür abi ses sisteminden değil normal seyir halinde başimiza geldi bu olay
Melih kardeşim bende beklemezdim ama oluyor işte sunroof başli başina bakimi yapilmasi gereken bir donanim bakmazsan uçar gider böle..

Çok geçmiş olsun Sercan

Geri