28 Nis 2015 Konuyu Başlatan #11 bazdu Batuhan Dursun BAZDU, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Eyl 2014 Mesajlar 3,255 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 Aykut Karabulut' Alıntı: Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun, güzel günlerde kullanmanı dilerim. Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler abim ) bir kac ay boyle duracak ama sonunda o boya yapilacak))
Aykut Karabulut' Alıntı: Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun, güzel günlerde kullanmanı dilerim. Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler abim ) bir kac ay boyle duracak ama sonunda o boya yapilacak))
28 Nis 2015 #12 KaRaHaN Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Eki 2010 Mesajlar 7,127 Tepkime puanı 442 Puanları 0 Yaş 44 Hadi bakalım şimdi bu yanıklardan kurtulduktan sonraki halini şimdiden merak ediyorum kardeşim hayırlısı olsun
Hadi bakalım şimdi bu yanıklardan kurtulduktan sonraki halini şimdiden merak ediyorum kardeşim hayırlısı olsun
28 Nis 2015 Konuyu Başlatan #13 bazdu Batuhan Dursun BAZDU, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Eyl 2014 Mesajlar 3,255 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 KaRaHaN' Alıntı: Hadi bakalım şimdi bu yanıklardan kurtulduktan sonraki halini şimdiden merak ediyorum kardeşim hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla ... İnsallah abim bendr merak ediyorum))
KaRaHaN' Alıntı: Hadi bakalım şimdi bu yanıklardan kurtulduktan sonraki halini şimdiden merak ediyorum kardeşim hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla ... İnsallah abim bendr merak ediyorum))
28 Nis 2015 Konuyu Başlatan #14 bazdu Batuhan Dursun BAZDU, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Eyl 2014 Mesajlar 3,255 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 KaRaHaN' Alıntı: Hadi bakalım şimdi bu yanıklardan kurtulduktan sonraki halini şimdiden merak ediyorum kardeşim hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla ... İnsallah abim bende cok merak ediyorum))
KaRaHaN' Alıntı: Hadi bakalım şimdi bu yanıklardan kurtulduktan sonraki halini şimdiden merak ediyorum kardeşim hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla ... İnsallah abim bende cok merak ediyorum))
28 Nis 2015 #15 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,896 Tepkime puanı 1,846 Puanları 113 Yaş 56 Boyanmadan adam olmaz bu yanıklar...
28 Nis 2015 Konuyu Başlatan #16 bazdu Batuhan Dursun BAZDU, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Eyl 2014 Mesajlar 3,255 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 Yardimlariniz ve bana yol gosterdiginiz icin tesekkurler abilerim iyi ki varsiniz