Yağ bitmesi :( acil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aykut27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aykut27

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Biraz önce aracım yoldayken stop etti calısmıyor yağ lambası yanıyor kaputu açıp çubuga baktıgımda yagın bıttini gördüm şimdi ne yapmam lazım gidip benzıncıden yag mı alsam yoksa tamırcımı cagırsam yağ değişimini biz yapabılırmıyız yoksa motorda baska bı sorunmu var biz değişsek sorun olurmu YOKSA MOTOR MU BOZUK MOTOR KİTLEMESİMİ OLDU ...

Bence tamirci çağir

3 lt yağ koyup dene,araç çalışırsa tamirciye veya servise kendin götür,araç çalışmazsa çekiciden yardım alman gerekecek,geçmiş olsun...

En son ne zaman yağ değişti ve sen nezaman seviyeyi kontrol ettin. Yağ çok kısa kısa sürede eksilmişse kaçak olabilir. Yinede ustanın dediği gibi 3 lt yağ ekleyip dene derim. Kaçak içinde gece motorun altına kağıt serip sabah kontrol etsen iyi edersin.
Geçmiş olsun kardeş.

Kasko poliçeniz varsa kasko poliçesi yaptırdığınız sigorta şirketi size çekici hizmeti sunuyorsa o hizmetten yararlanarak aracınızı servise çektirebilirsiniz.

Koyun yağı çalışırsa kendiniz götürün tamirciye çalışmazsa çekici çağırmanız gerekecek.Geçmiş olsun.

Yağ o derece bitene kadar nasıl fark edemediniz yazık günah ya :( İnşallah yağ koyunca çalışır yoksa ciddi masraf çıkarır araç. Geçmiş olsun.

korkuyorum calışmaz diye galiba sabahı bekleyip çekici cagircaz servise gidicek motor tamiri grür diye korkuom

geçmiş olsun

Geri