arabam 98 model 1.6 europa bildiğiniz gibi benim arabadan debriyaj pedalının ordan yağmur yağınca su akıtıyor ustaya gösterdim kanalları temizlettim okey dedim artık olmaz dedim yağmur yağdı gene akıtıyor usta orasına burasına baktı temiz kanaları dedi yeni temizledik neden olur dedi klimadan olabilir dedi klima soğuk havada hiç çalışmıyor zaten ve zaten yağmur yağınca akıyor bu su bir avuç su klimadan değil gibi yazın falan klima kullanırken yoktu bu su yani kesinlikle yağmur suyu ile alakalı olduğunu düşünüyorum ama hortumu falanmı yok arabayı bilmediğim için anlamıyorum ustada tahliye yerleri olan çamurlukların arkasını kaputun ve ön camın ardan su döküp akıyomu diye bakıyor açıp çamurluğu temizledi yaprak falan çıkardı biraz yani ama gene debriyaj pedallına basarken bir avuç su geliyor bir kaç gündür yağmur yağıyor araba yağmur altında duruyor bir yere gideyim dedim baktım vitese takacam bastım debrjya su akıyor ayagımın üstü ıslanıyor hortum falan çıkmış gibi olabilirmi benim arabayı ustada çoktan beri bakmıyorsa yada bilmiyorsa ne den olabilir nasıl orjinalında ne var diye sormak istedim hortum falan çıkmış gibi olabilirmi yağmur suyu bu kesinlikle klima suyu değil yağmur altında kalıp su birikince ve debriyaja basınca akıyor klima suyu değil yoksa klimayı sökecekler ama yağmur suyu olduğunu bildiğim için klimayı söktümek istemiyorum bilen orjinalı nasıl olur anlayanlar açilen yardım etsin lütfen