Yakitt !!

BurakEao

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,

Birkaç gün önce 2001 model 1.4 16 Valf clio RXT aldım. Aracımın yakıtının çok düşük olacağını düşünüyordum fakat yakıt durumu beni endişelendiriyor. Yakıtı fulledim 10-20 Km gittikten sonra gösterge inmeye başladı. Yakıt konusunda fazla yaktığını düşünüyorum. Sizde sebebi ne olabilir ? Yardımcı olabilir misiniz ?

Teşekkürler.

benzin pahali araba eski

Yakıt pahalı tamam ama yine de fazla gibi. Farklı bir sorun olabilir mi diye düşünüyorum .

Yakıt pahalı tamam ama yine de fazla gibi. Farklı bir sorun olabilir mi diye düşünüyorum .

yazdiginizdan ne kadar yaktigi ile ilgili bir sonuca varilmadigindan ne soylesek yalan olur

Örneğin Şehir dışı 50 km yol gittiyseniz 10 Tl lik benzin alın eski yerine gelecek mi ? Normal şartlarda şehir içinde 50 km de 15 20 TL arasında benzin yakması lazım.

Şöyle diyim kontrol etmek için fulledim 100 km olsun net olarak bakıcam. Ama İstanbul içerisinde tahmini olarak hesapladığımda 50 55 krş. civarı oluyor.

Şöyle diyim kontrol etmek için fulledim 100 km olsun net olarak bakıcam. Ama İstanbul içerisinde tahmini olarak hesapladığımda 50 55 krş. civarı oluyor.

Şehir içinde devam edin 100 km olsun 50 tl lik yakıt alın ibre ilk başladığınız yere gelecekmi ;) 1.4 Clionun bu kadar çok yakmaması gerekir ;)

Bence de yakmaması gerekiyor bakalım muhtemelen yarın 100 km olmuş olur :)

evet denedim. 100 km 'de 8 küsür lt. yakmış. 37 TL lik benzin aldı. Km 'de 36 krş yakıyor sizde nasıl ?

evet denedim. 100 km 'de 8 küsür lt. yakmış. 37 TL lik benzin aldı. Km 'de 36 krş yakıyor sizde nasıl ?

İstanbul şehir içi ise gayet normal Şehir dışı kullanımda 3.000 deviri aşmazsanız bu değer 25 kuruşa kadar düşer

Geri