Yardımcı olur musunuz? :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FzCoupe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FzCoupe

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bi arkadşaıma 10.000 liraya kadar twingo (tavanı açılmayanlardan + turuncu istiyo arkadaş :) yada beyaz eli ayağı düzgün az kilometrede Broadway yeni kasa 1.4 RN arıyoruz ben bi kaç ilan buldum yorumlarınızı alabilirmiyim yada önerileriniz varsa buyrun :)

Renault R 9 Broadway RN 1997 Model 9.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 94302481

Renault R 9 Broadway RN 1997 Model 9.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 94078098

Renault R 9 Broadway RN 1997 Model 9.800 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 92898910

Renault Twingo 1.2 Alize 1999 Model 9.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Turuncu renk - 92191161

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben birtane rcing blue gördüm güzel duruyordu ..twingo yapıldımı fenaa oluyor birde senin objektifinden göreceğiz herhalde onu o zamanda dahada güzel geliyor gözüme :eyv

ben birtane rcing blue gördüm güzel duruyordu ..twingo yapıldımı fenaa oluyor birde senin objektifinden göreceğiz herhalde onu o zamanda dahada güzel geliyor gözüme :eyv

abi broadwaye takmştı kafayı ben biraz twingoya döndürdüm onu yapalım dedim bi twingo ibreti alem için alem twingo görsün kısmet bakalım şansımıza ne gelirse :eyv

mustafa bartında turkuaz bir tane var su an sahibindende,benim arkadaşım isterseniz konusabilirim nedir ne değildir diye

walla beyaz olması tercihimizdir ya kafamızda bi proje warda oda bunda büyük rol oynuyo :eyv

Proje işi ise Twingo almanız daha iyi olur...

bu beyaz olması gereken twingo mu diğerleri mi?

twingo benim hayalim ama para harcayaamam artık..
ayrıca ilandaki twingonun kmsi çekilmiş olabilir. dikkat etmek lazım...

Geri