Yardımlarınızı beklıyorum

ünyeli52

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
iyi günler arkadaşlar bende 2010 model caddy 1.9 dsg sanzumanlı aracım var acil nakite ihtiyacım oldugu için arkadaşımdaki 2010 model kangooyla takasa girmeyı dusunuyorum üste 8 bın tl alacağım ve işimi görür caddy bılen bılır taksiden farkı yoktur 200-210 ları gören bir araçtır ve cok iyi kaçar fren sıstemı cok harıkadır kangoo hakkımda ise hiç bir fikrim yok acaba esp filan olsun yol tutusu olsun nasıl olur konforu nasıldır caddy den az yakcağı malum biraz beni aydınlatırsanız teşekkür ederim kolay gelsin :)

Öncelikle hoş geldin kardeşim. Cady'de ki hızı bekleme kangodan. Ama yakıt konusunda, yol tutuşu konusunda ve çekişi konusunda için rahat olsun. Şirket arabalarından birisi kango ve ben çok memnunum. Üstelik biz burada traktör gibi kullanıyoruz arabayı. Banamısın demiyor.

Kangoo 105 hp ise oda görüyor 200 210 ları, yol tutuşu, konforu gayet iyi hatta bazı binek araçlardanda üstündür..

hiç bekleme al kango yu :)

2010 Kangoo'da ESP yoktur,bunun dışında Caddy den yakıt ve konfor konusunda daha iyidir...

Yeni Kangoo ise söz konusu olan Caddy aldığınız için kendinize kızmanıza bile sebep olacaktır ;) Tabi full donanımlı olması koşuluyla.

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim şimdi tatilde şehir dışına çıkıcam son olarak caddy'mı sürmek istiyorum hız olarak fılan son bı kez daha uzun yol yapayım ve gerı geldıgımde kısmetse arabaları takasa gireceğim iyi günler :)

Geri