YD 848 SPC pedal seti

dexterite

ERKAN SARIGÜL,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
geçen hafta X-treme tuning'e momo pedal takımı almaya gittim
fakat sparco pedallar daha bi hoş geldi gözüme bende sparcoları aldım,tam dükkandan çıkarken ne zamandır aklımda olan ve özdilekte de satılan paspasları gördüm.fiyatıda internetten ve özdilekten de
uygun olunca onlarıda aldım.egzoz ucuda bonus oldu yanlarına...

hayırlı uğurlu olsun çok güzeller maşallah.

Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Halıya mı monte ettin onları?ıslık

orjinal pedalları söküp bunları taktım halıya monte yok :)
Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Halıya mı monte ettin onları?ıslık

hayırlı olsun çok iyi durmuş

hayırlı olsun Erkan abi :eyv X-Treme tuning candır :D MadDesingde iyi gerçi :D dahasıda var aslında :D :D

hayırlı olsun güzel ürünlermiş..

sparco candır ;) bende bunların Sparco yazılı olanlarından alcam ayrıntılar daima fark yaratıyo.bide elfreni tutamagı begendim oda ayrı bi hava bakalım onuda düşünüyom.paspasta ompnin bi paspası buldum aga cok hosuma gitti bakalım sonu yok bu işin nerde durcam anlamadım :D

güzellliği orda zaten apap sonu yok bu işin :).lütfedip buluşmak istersen bizle, gideriz bakarız bi gün (anladın sen onu )eski paspaslarıda toplayıp astım onlarda sıfır gibi duruyo şimdi kışlık misali...
sparco candır ;) bende bunların Sparco yazılı olanlarından alcam ayrıntılar daima fark yaratıyo.bide elfreni tutamagı begendim oda ayrı bi hava bakalım onuda düşünüyom.paspasta ompnin bi paspası buldum aga cok hosuma gitti bakalım sonu yok bu işin nerde durcam anlamadım :D

Xtreme tuninge bende bi uğrayayım bursadaki evimin bir ön sokağında komşum olur..

Geri