Yolanthe Cabau’nun, bir dönem büyük aşk yaşayıp terk ettiği eski sevgilisi rap’çi Bart Zeilstra’nın uyuşturucu bağımlısı olmasına ve kariyerinin bitmesine neden olduğu iddia edildi.Galatasaraylı Wesley Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau’nun ismi çarpıcı bir iddiayla gündemde. Cabau’nun, bir dönem büyük aşk yaşadığı rap’çi Bart Zeilstra’nın uyuşturucu bağımlısı olmasına ve kariyerinin bitmesine neden olduğu iddia edildi. İddianın sahibi ise; Zeilstra ile birlikte bir dönem Hollanda’nın en ünlü rap ikilisini oluşturan Lange Frans’ın eski eşi Danielle van Aalderen…
KARİYERİ DÜŞÜŞE GEÇTİ
Baas B. olarak tanınan BartZeilstra ile asıl adı Frans Fredericks olan Lange Frans, Hollanda’nın en ünlü rap ikilisiydi. Çocukluk arkadaşı olan ikili, 1997 yılında birlikte müzik yapmaya başladı. 2004′te çıkardıkları ilk single’larıyla da büyük bir üne kavuştular. İkilinin müzik kariyeri, Bart Zeilstra’nınYolanthe Cabau ile yaşadığı ilişkinin ardından düşüşe geçti. Yolanthe Cabau ile Bart Zeilstra’nın aşkı, 2005′te başladı. İki yılın sonunda Cabau, genç şarkıcıyı terk etti. O dönem Hollanda basınında; Cabau’nun Zeilstra’yı bir başka ünlü şarkıcı Jan Smit için terk ettiği yazıldı. Çok geçmeden Cabau ile Smit, el ele ortaya çıktı.
BART KAYIPLARA KARIŞTI
Smit ile ilişkisi iki yıl süren Cabau, 2009′da ünlü futbolcu Wesley Sneijder ile yeni bir ilişkiye başladı. Cabau’nun ismi yine aldatma haberleriyle gündeme geldi. Güzel yıldızın Jan Smit’le ilişkisi devam ederken, Wesley Sneijder ile birlikte görüldüğü yazıldı. Yolanthe Cabau, özel yaşamıyla manşetlerden inmezken; onun için şarkı bile yazdığı söylenen eski sevgilisi Bart Zeilstra, kayıplara karıştı. 2009′da Lange Frans ile kurduğu gruptan ayrılan Zeilstra, müzik kariyerine ara verdi. Cabau-Sneijder çifti 2010′da nikah masasına otururken; Zeilstra ve Lange Frans; sık sık uyuşturucu ve alkol bağımlılığı haberleriyle gündeme geldi.
‘YAPTIĞI ACIMASIZCAYDI’
Lange Frans’ın 2011′de ayrıldığı eski eşi Danielle van Aalderen, geçtiğimiz günlerde Hollanda’da yayın yapan haftalık VIVA dergisine konuştu. Yaşananlardan Yolanthe Cabau’yu sorumlu tutan Aalderen, eski eşinin ve Bart Zeilstra’nın uyuşturucu bağımlısı olmasının sebebinin Cabau olduğunu iddia etti. İşte Aalderen’in dergiye anlattıkları:Bart, Yolanthe tarafından terk edildikten sonra uyuşturucuya başladı.Ayrılığın ardından Bart, derin bir çukura düştü. Ona yapılan şey, acımasızcaydı. Ben hep onun yakınındaydım.
Yolanthe, Bart’ı terk ettikten hemen sonra Jan Smit ile yeni bir ilişkiye başladı. Bunun üzerine Bartduygusal çöküntüye girdi ve Yolanthe’den sonra tanıştığı kadınlarla yanlış ilişkiler yaşadı. Bart, yaşam sevincini geri kazanmak için kendini partilere verdi. Tabii ki bu partilerde Frans da vardı.O partilerde uyuşturucu kullanıldığı bir sır değildi. Sadece partilerde kullansaydı, Frans ile evliliğimi sürdürürdüm. Ama sonra Frans’ın gündüzleri de uyuşturucu kullandığını fark ettim. Hâlâ sorunun ne kadar ciddi olduğunun farkında değil; hâlâ bir bağımlı.
http://www.theworldline.com/yengeye-agir-suclama-bagimli-ol/